Contact
Contact

Comfortabele en veilige seniorenwoning in Oss

Residentie de Weverij, Oss

Introductie
Wonen
Kosten
Contact
Vacatures

Comfortabele en veilige seniorenwoning in Oss

Wilt u een seniorenwoning op een mooie en sfeervolle locatie waar u tevens gebruik kunt maken van faciliteiten zoals een apotheek, huisarts, praktijk voor fysiotherapie en een restaurant? Dan is een seniorenwoning in Oss uitermate geschikt. Wij bieden comfortabele en veilige seniorenwoningen voor ouderen die in alle rust van hun oude dag willen genieten.

Wat is een seniorenwoning?

Een seniorencomplex is een omgeving voor senioren waar zij op hun oude dag in alle rust comfortabel en veilig kunnen leven. Vaak worden er op locatie groepsactiviteiten georganiseerd en u kunt gebruikmaken van de gemeenschappelijke ruimtes. Waar u met medebewoners in gesprek kunt gaan onder het genot van een vers bakje koffie of een borreltje. Op onze locatie kunt u tevens aanspraak maken op de specialisten. Die in staat zijn om u 24 uur per dag en 7 dagen in de week zorg te bieden.

Van welke faciliteiten kan ik gebruikmaken?

U kunt gebruikmaken van de gemeenschappelijke ruimtes en de sfeervol ingerichte tuin terwijl u in het restaurant Cordial kunt genieten van overheerlijke gerechten. Die veelal met producten uit de omgeving gemaakt zijn en uw smaakpeppillen strelen. Daarnaast kunt u aanspraak maken op ons zorgteam, de apotheek, huisarts en de praktijk voor fysiotherapie die op het zorgcomplex aanwezig zijn.

Zorgen voor elkaar

Zorgen voor elkaar is waar de Zorg van Toen voor staat. Wij vinden het belangrijk dat er onderling contact is met de bewoners van de seniorenwoningen, de bewoners van het zorghuis en de tijdelijke gasten van het zorghotel. In onze gemeenschappelijke ruimtes kunt u contact leggen met uw medebewoners en onder het genot van een drankje en eventueel een hapje kunt u een gezellige tijd ervaren. Terwijl u ook kunt deelnemen aan groepsactiviteiten, die niet alleen heel gezellig zijn, maar ook uw welzijn bevorderen.

Oss

Beschikbare seniorenwoningen

De luxe seniorenwoningen die wij aanbieden zijn comfortabel, veilig en van alle gemakken voorzien. Zo heeft u de beschikking over een eigen badkamer met douche en toilet en een eigen keuken. De woningen zijn gemeubileerd, maar u mag uiteraard ook uw eigen meubels meebrengen. Op dit moment zijn er verschillende seniorenwoningen te huur. Wilt u weten welke woning het beste bij u past? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Residentie de weverij in Oss gebouw

Zorg binnen handbereik

Wanneer u een seniorenwoning huurt, is zorg altijd dicht bij huis. Onze specialisten staan 24 uur per dag en 7 dagen in de week voor u klaar terwijl er ook een praktijk voor fysiotherapie op locatie aanwezig is. Op deze wijze faciliteren wij in uw behoeftes en hoeft u niet ver van huis om de juiste zorg te ontvangen. Uw welzijn staat immers hoog in het vaandel bij ons en wij streven dan ook naar een zo compleet mogelijk zorgaanbod. Zo kunt u niet alleen comfortabel en veilig, maar ook zorgeloos leven.

Persoonlijke benadering

U bent voor ons geen huis- of kamernummer, maar een bewoner die wij graag de aandacht geven die u verdient. Wij staan voor een persoonlijke benadering en wij benaderen iedereen individueel. Wij luisteren aandachtig naar uw wensen en uw behoeftes en wij maken voor u een plan op maat. Zodat u in alle rust, comfort en veiligheid van uw seniorenwoning kunt genieten.

Comfortabel seniorenwoningen in Residentie de Weverij

Dames met de krant

Voordeel 1

De Zorg van Toen wil met de Residentie De Weverij hoogwaardige zorg en services aanbieden passend in een omgeving waar u graag wilt wonen. Bij een goed leven hoort ook lekker eten. Pure materialen, aardse en sobere kleuren, zorgen voor rust en ritme in restaurant Cordial waar u als bewoner niet alleen kunt genieten van een ontbijt, lunch en diner maar ook van een hapje en een drankje eventueel in combinatie met een activiteit. Waar mogelijk worden eerlijke streekproducten uit Noord-Brabant gebruikt. Zo maken we de beleving compleet. 

Aanmelden

Voordeel 2

De 48 comfortabele woon-zorg studio’s bevinden zich in de toren. Iedere studio bestaat uit een woonslaapkamer en een eigen comfortabele badkamer met douche en toilet. De studio’s zijn al sfeervol en volledig ingericht maar u kunt ook uw eigen meubels meebrengen. Op de bovenste verdieping bevinden zich 3 appartementen voor echtparen en deze zijn uitgerust met een aparte slaapkamer. Ook wanneer een van u hulpbehoevend is en de ander niet, kunt u samen blijven wonen.


Aanmelden

Voordeel 3

Wij zien welzijn als het hoogste doel. Een aantrekkelijke woonomgeving en liefdevolle zorg en aandacht zijn belangrijk maar uw welzijn is minstens zo belangrijk.  De welzijnsactiviteiten die wij aanbieden op onze locaties zorgen niet alleen voor gezelligheid en saamhorigheid maar ook voor structuur en ontspanning. Doe-activiteiten van bewegen tot appeltaart bakken en ook spelactiviteiten zoals kaarten, bingo en gezelschapsspelletjes staan regelmatig op het programma. In een kleine en vertrouwde groep onderneemt u samen activiteiten, passend bij uw behoefte en die van de groep en u bepaalt uiteraard zelf of u deelneemt aan de welzijnsactiviteiten.

Aanmelden
Wonen met 24-uurs zorg
Gevarieerd activiteitenaanbod
Comfortabel en veilig wonen
Sfeervol restaurant met Brabantse invloeden
Ontzorgd worden
Buiten in de tuin

Wonen met zorg in Oss

Bij Residentie de Weverij kunt u rekenen op professionele ouderenzorg. Samen met u en uw dierbaren stellen wij een persoonlijk zorgarrangement voor u op. De geboden zorg varieert van lichte verzorging tot intensieve verpleging voor mensen met zowel een cognitieve als lichamelijke zorgvraag. Samen zijn, veiligheid en geborgenheid staan bij ons hoog in het vaandel. De zorg is altijd nabij, u kunt 24 uur per dag, 7 dagen per week, een beroep doen op onze zorgmedewerkers en u ontvangt een persoonlijk alarmeringssysteem. Zo kunt u oud worden zoals u dat wenst en op een plek waar u zich veilig voelt.

Uw medebewoners ontmoet u in de gemeenschappelijke ruimten zoals de huiskamer, de sfeervolle tuin en het restaurant. U kunt hier genieten met elkaar maar ook zelf de rust van uw woonruimte opzoeken.

Ook familieleden en uw overige gasten zijn vanzelfsprekend van harte welkom.


Maak kennis met onze
locatiemanager Richard Koks!

Richard is 51 en start binnenkort als locatiemanager van de 2e locatie van de Zorg van Toen in Oss.

Lees verder over Richard Koks.

Achter de schermen 

Van alle gemakken voorzien
Zorgen voor elkaar
Echte aandacht
Comfortabel en veilig wonen

Kosten

Bij Residentie de Weverij bieden wij 24 uur per dag en 7 dagen per week zorg met aandacht, deze zorg leveren wij vanuit extramurale zorg. De financiering van de zorg komt volledig uit een Volledig Pakket Thuis waarbij we 3 stromen onderscheiden

1) Huur, u betaalt een vaste huurprijs per appartement waarin wij de stroom, gas, water en verzekeringen voor u verzorgen;

2) Services, u betaalt services en daarmee wordt u compleet ontzorgd. Inbegrepen zijn de kosten voor warme en koude dranken, 4x per week een borreltje, was service vanuit onze eigen linnenkamer, onderhoudskosten, schoonmaakkosten, verzekeringen, kleine klusjes in uw appartement en een boodschappenservice. Voor de schoonmaakkosten en de inzet van een huishoudelijke hulp wordt er vanuit de gemeente een eigen bijdrage van 19 euro per maand berekend via het CAK;

3) U ontvangt zorg door middel van een zorgindicatie. Als zorgorganisatie zijn wij WTZI erkend door het Ministerie van VWS. De Zorg van Toen voldoet aan alle eisen en voorwaarden. Wij leveren zorg vanuit de Wet Langdurige Zorg en vanuit de Zorgverzekeringswet ( ZvW). De huishouding leveren wij zoveel mogelijk vanuit de WMO en loopt via de gemeente. Alle zorg is ingekocht op eigen titel. Dit heeft als voordeel dat wij in direct contact staan met de partners die dit aanbieden en daardoor snel kunnen schakelen.

Omdat de overgang voor u al groot genoeg is streven wij ernaar zoveel mogelijk gebruik te maken van uw eigen huisarts. U woont thuis in uw eigen huis waardoor rechtstreeks contact met een huisarts fijn is.

U kunt zich nu inschrijven

Heeft u vragen? Wilt u komen sfeerproeven? Wij leiden u graag rond op deze unieke woonzorglocatie en beantwoorden graag uw vragen. U kunt het nevenstaande contactformulier gebruiken of een mail sturen. Wij nemen binnen 2 dagen contact met u op.

Volg ons via

Direct contact met Residentie de Weverij

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mis geen enkele update!

Registreer je nu om up-to-date te blijven.

Contact  

Voor vragen neem dan contact op met ons kantoor.
Schorteldoeksesteeg 1, 3732 HS De Bilt
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie Nederland
De Zorg van Toen is gewaardeerd op ZorgkaartNederland.
Copyright Zethoven 2024 gemaakt door CustomerScope
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram