Contact
Contact

De aandacht die wij hebben voor onze bewoners is er ook voor onze medewerkers

30 januari 2023

Ruben van den Outenaar, geboren op 25 januari 1982 in Nunspeet, is sinds kort Manager Mens & Ontwikkeling bij de Zorg van Toen. Ruben woont met zijn vrouw en 3 dochters in het sfeervolle vestingstadje Elburg.

Hij kwam vorig jaar in gesprek met Hans en Ingrid. De organisatie visie van beide sprak hem zeer aan, het gevoel was meteen goed, er was een klik en vervolgens waagde hij de sprong.

“Ik krijg energie wanneer ik de organisatie en mensen zie groeien en bewoners beter bediend worden.”

Hij is van mening dat de HR-strategie dient bij te dragen aan de algemene bedrijfsdoelstellingen van de Zorg van Toen. Processen, structuur, mensen, leiderschap en cultuur zijn hierin belangrijke elementen. En de daadwerkelijke invulling hiervan wordt bepaald door de teams op de zorglocaties.

Liever een cultuur van verantwoordelijk gedrag dan maanden stoeien met interne processen.

Het zorgt ervoor dat onze medewerkers positief bijdragen aan de ontwikkeling van het bedrijf. En dat ze er tegelijkertijd zelf werkgeluk door ervaren. De aandacht die wij hebben voor onze bewoners is er ook voor onze medewerkers. Tenslotte maken onze medewerkers het verschil.

 


Lees ook

Mis geen enkele update!

Registreer je nu om up-to-date te blijven.

Contact  

Voor vragen neem dan contact op met ons kantoor.
Schorteldoeksesteeg 1, 3732 HS De Bilt
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie Nederland
De Zorg van Toen is gewaardeerd op ZorgkaartNederland.
Copyright Zethoven 2024 gemaakt door CustomerScope
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram