Contact
Contact

De eerste 100 dagen bij de Zorg van Toen

22 maart 2022

Inmiddels zijn de eerste 100 dagen als management assistente bij de Zorg van Toen voor Ilona Tijmensen een feit. Dat leek ons een mooie reden om eens nader kennis met haar te maken. En voor wie haar nog niet kent, sinds 3 januari is ze werkzaam op het bestuurskantoor in De Bilt, dat gevestigd is op het terrein van het Fraterhuis.

Deze 52 jarige is woonachtig in Amersfoort en heeft samen met haar man 2 dochters, één van 18 en  één van 21, die inmiddels op kamers woont. Ze heeft destijds Management, Economie en Recht gestudeerd aan de HEAO. Ruime ervaring heeft ze opgedaan bij non-profit organisaties waarvan haar  laatste werkgever gelieerd was aan de geestelijke gezondheidszorg.

De zorg, “iets” voor mensen betekenen, de uitdaging van een nieuwe functie en het aantal werkuren van 24 waren voor Ilona aanleiding om te reageren op de vacature van management assistente. Een parttime baan waarmee Ilona een goede balans tussen werk en privé kan realiseren.

Een functie trouwens die nog niet bestond binnen de Zorg van Toen, een organisatie die ook nog eens volop in beweging en groeiende is. Een pittige uitdaging die Ilona zeker niet uit de weg gaat. Meebouwen aan een nieuwe functie, gezamenlijk vorm geven aan de werkzaamheden, zoekende zijn en telkens als team de vraag stellen “wie pakt dit op”. Een mooie combinatie waarin ze haar draai zeker gaat vinden!

De werkzaamheden die nu op haar pad komen bestaan uit het schrijven van procedures, HR gerelateerde werkzaamheden, notuleren tijdens overleggen, het uitzetten van kaders, in kaart brengen van processen, vullen van systemen, meedenken, etc. Maar ook in geval van een nieuwe locatie schrijft ze de nieuwe medewerkers in en zorgt ze ervoor dat ze een welkomstpakket ontvangen. Een echte duizendpoot dus.

Ilona is heel blij met haar nieuwe werkplek bij de Zorg van Toen, niet alleen omdat bewoners en medewerkers centraal staan maar ook omdat ze voelt dat er naar haar geluisterd wordt en ze een belangrijke bijdrage kan leveren aan de groei van de organisatie.  “Ik tel mee”, aldus Ilona.

Een sportieve dame die niet stilzit. Ze heeft altijd veel sporten beoefend en was een fanatiek volleybalster. Tegenwoordig kan men haar vinden op de tennisbaan, niet alleen voor een training maar ook voor competities en toernooien.

Met haar gezin zomers erop uit en kamperen in een tent, gezellig eten en met vrienden afspreken zijn, naast de tennis, voor haar fijne activiteiten om even te ontspannen en het hoofd leeg te maken.


Lees ook

Mis geen enkele update!

Registreer je nu om up-to-date te blijven.

Contact  

Voor vragen neem dan contact op met ons kantoor.
Schorteldoeksesteeg 1, 3732 HS De Bilt
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie Nederland
De Zorg van Toen is gewaardeerd op ZorgkaartNederland.
Copyright Zethoven 2024 gemaakt door CustomerScope
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram