Contact
Contact

De Zorg van Toen nu ook gecontracteerd door VGZ

2 december 2022

De Zorg van Toen nu ook gecontracteerd door VGZ

Per 1 november 2022 mag de Zorg van Toen op haar locaties Residentie Klein Lourdes in Tienray en Residentie De Weverij in Oss gecontracteerde zorg leveren volgens de Wet Langdurige Zorg (WLZ).

Directeur zorg Ingrid Burgstede: “Vanaf volgende maand mogen wij vanuit het zorgkantoor VGZ op beide locaties zorg aanbieden in de zorgzwaartepakketten (ZZP/VPT) 4, 5, 6 en 7 en overbruggingszorg. Als organisatie zijn wij hier erg blij mee, juist omdat we de andere vormen van zorg al verleende. Dit is een welkome uitbreiding. Het zorgcontract is voor de resterende periode van 2022 en voor het komende jaar 2023.”

Beide locaties zijn recent verbouwd en bieden een sfeervolle woonomgeving. Residentie De Weverij is  karakteristiek  gelegen in het centrum van Oss en de allure van het oude klooster is beeldbepalend voor Residentie Klein Lourdes in Tienray. Beide woonplekken vormen een leefgemeenschap waar 24/7 passende, deskundige en gespecialiseerde zorg aanwezig is. Burgstede: “Voor WLZ zorg zijn er op beide locaties nog voldoende appartementen beschikbaar. In Oss hebben we ook mogelijkheden om te voorzien in tijdelijke zorgverlening, bijvoorbeeld in een revalidatieproces”.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie ontvangen?

Ga direct naar onze contactpagina klik hier >>


Lees ook

Mis geen enkele update!

Registreer je nu om up-to-date te blijven.

Contact  

Voor vragen neem dan contact op met ons kantoor.
Schorteldoeksesteeg 1, 3732 HS De Bilt
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie Nederland
De Zorg van Toen is gewaardeerd op ZorgkaartNederland.
Copyright Zethoven 2024 gemaakt door CustomerScope
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram