Contact
Contact

Gezellige dagbesteding op de bijzondere locatie ZorgLandgoed Donderen

8 juni 2023

1 miljoen mensen gelukkig oud laten worden

Het leven van het mooiste leven, stopt niet bij het ouder worden. Gezellige dagbesteding op een mooie en bijzondere locatie.

Zeven dagen per week, passende activiteiten, vers gekookte maaltijden, gezelligheid, structuur en het buiten leven. En altijd met de benodigde zorgverlening in de buurt. Dát is wat de Zorg van Toen biedt.

Met aandacht voor elkaar

ZorgLandgoed Donderen biedt naast wonen met zorg en overbruggingszorg 7 dagen per week dagbesteding. Zorg zoals het hoort, wat voor ons betekent: zorg met aandacht, warmte en vanuit passie. Vanuit onze landelijke en sfeervolle woonomgeving verzorgen wij een verblijf met hoogwaardige zorg en service. De locatie is voorzien van meerdere ingerichte kamers voor herstelzorg, voor alle vormen van eerstelijns verblijf en voor overbruggingszorg.

 

“Zorg zoals het hoort”

 

Gastvrij, Samen met hoogwaardige zorg

De Zorg van Toen staat voor warmte, aandacht met professionele zorg en begeleiding voor onze gasten en bewoners. De begeleiding is gericht op ouderen met en zonder cognitieve problemen. De woonkamers kijken uit op de landerijen en de dieren. Elke woonkamer biedt ruimte voor een groep van 8 gasten die onder professionele begeleiding deel nemen aan een gevarieerd programma met zowel binnen als buiten activiteiten. Hierbij wordt rekening gehouden met de wensen en behoeften van de gasten op de groep.

Ook familie en naasten zijn meer dan welkom om deel te nemen aan een activiteit of gewoon een kopje koffie te komen drinken.

Ons professioneel zorgteam staat 24 uur per dag voor u klaar.

 

Hoogwaardige zorg in Donderen

Dagbesteding

ZorgLandgoed Donderen biedt 7 dagen per week dagbesteding. De locatie leent zich uitstekend voor zowel binnen als buiten activiteiten. De locatie beschikt naast de woonkeuken over twee aparte huiskamers die ruimte bieden voor 2 groepen waardoor er specifiek op de behoefte van de dag gasten ingespeeld kan worden. De groentetuin, de dieren en de ruimte bieden dagelijks een andere activiteit.

 

“Investeren in aandacht”

 

Wonen

ZorgLandgoed Donderen biedt u een landelijke woonplek waar u samen met uw medebewoners kunt genieten van de ruimte, het buiten leven en de dieren. Een plek waar professionele zorg, warmte en aandacht samen gaan met genieten

Camping Donderen

Overbruggingszorg

Is er een tijdelijk verblijf bij ons nodig, bijvoorbeeld ter overbrugging naar een plek in een verpleeghuis, dan kan dat. De verblijfskosten hangen af van verschillende factoren zoals de gewenste verblijfsduur en de zorgvraag. De mogelijkheden nemen we graag met de gast door.

Contactgegevens

Zoekt u een plekje voor dagbesteding of te komen wonen in een landelijke omgeving met dieren en ruimte om u heen? Laat het ons weten via de email: ikwilwonenbij@dezorgvantoen.nl, via WhatsApp 030-8993331 of plan een rondleiding.

rondleiding

Bezoekadres: Norgerweg 207 te Donderen

 


Lees ook

Mis geen enkele update!

Registreer je nu om up-to-date te blijven.

Contact  

Voor vragen neem dan contact op met ons kantoor.
Schorteldoeksesteeg 1, 3732 HS De Bilt
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie Nederland
De Zorg van Toen is gewaardeerd op ZorgkaartNederland.
Copyright Zethoven 2024 gemaakt door CustomerScope
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram