Contact
Contact

Het is bijna zover!

13 januari 2022

Het is bijna zover!

De voorbereidingen voor de start van onze nieuwe locatie Residentie de Weverij in Oss zijn in volle gang. Zo hebben onze locatiemanager Richard Koks en teamleider Zorg Esmeralda Schuurmans, met ondersteuning van de directie, achter de schermen hard gewerkt aan het formeren van de verschillende teams. Wij stellen ze graag aan u voor. Ons team Zorg dat is samengesteld uit verpleegkundigen, verzorgenden, helpenden en gastvrouwen biedt u met veel aandacht “Zorg als van toen”. Ons team Housekeeping is onder andere verantwoordelijk voor de schoonmaak van de zorgstudio’s, de algemene ruimtes en de bewassing van het linnengoed van onze bewoners, en bij ons team Welzijn ligt de focus op het Welzijn, de hobby’s en activiteiten, van en voor onze bewoners. En zoals u al eerder heeft kunnen lezen heeft ons gehele team, als onderdeel van het kwaliteitsplan, onlangs een BHV cursus gevolgd.

De verbouwing van de studio’s verloopt naar volle tevredenheid en binnen nu en twee weken worden op de 5e etage de eerste studio’s opgeleverd waarvoor wij onze eerste bewoners vanaf medio februari van harte welkom mogen heten.

Medio februari starten wij met de inrichting van de woonkamer. Het nieuwe gastvrije en warme interieur zijn belangrijk voor de fijne en toegankelijke sfeer waar deze locatie al om bekend staat. Bovendien draagt het bij aan de belofte“1 miljoen mensen gelukkig 100 jaar oud laten worden”, een visie waar de Zorg van Toen vol op inzet.

Bij een goed leven hoort ook lekker eten. En eten verbindt. Voor ontbijt, lunch en diner zijn onze bewoners welkom in de woonkamer. Ontvangst door onze gastvrouw, verse en lokale ingrediënten uit de keuken van restaurant Cordial en fraai gedekte tafels maken de beleving compleet. In de gezellige woonkamer maar ook in de binnentuin en het terras kunnen onze bewoners niet alleen genieten van een ontbijt, lunch en diner maar ook van fijne gesprekken en een hapje en een drankje.

Ook de welzijnsactiviteiten zoals een spelletje en samen bewegen vinden in de woonkamer plaats. Deze dragen niet alleen bij aan een gezonde leefstijl maar ook aan plezier, sociale contacten en zelfs nieuwe en waardevolle vriendschappen.

Met het verspreiden van flyers, een informatiebijeenkomst en diverse rondleidingen hebben wij inmiddels de belangstelling van een enthousiaste groep toekomstige bewoners in Oss en de regio gewekt. Is úw belangstelling ook gewekt? Komt u gerust een keer sfeerproeven op deze fraaie locatie. Bel ons om een vrijblijvende afspraak te maken. Onze locatiemanager Richard Koks leidt u graag rond.

Haar unieke geschiedenis maakt deze zorglocatie een zeer bijzondere plek om te wonen met zorg waarover wij u graag op de hoogte houden. En wist u dat u zich ook kunt inschrijven? Meld u hier aan.

 


Lees ook

Mis geen enkele update!

Registreer je nu om up-to-date te blijven.

Contact  

Voor vragen neem dan contact op met ons kantoor.
Schorteldoeksesteeg 1, 3732 HS De Bilt
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie Nederland
De Zorg van Toen is gewaardeerd op ZorgkaartNederland.
Copyright Zethoven 2024 gemaakt door CustomerScope
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram