Contact
Contact

ZorgLandgoed Donderen, een GGZ-locatie voor begeleid wonen met een zorgindicatie.

6 oktober 2023

ZorgLandgoed Donderen, een GGZ-locatie voor begeleid wonen met een zorgindicatie.

 

Ontdek onze zorgboerderij in Donderen, een bijzondere plek waar we met passie en toewijding 24/7 begeleiding bieden aan 17 bewoners met een WLZ GGZ EN VG achtergrond. Juist het begeleid wonen op een boerderij, waar men werkzaamheden kan uitvoeren, is een uitstekende vorm van zorg gebleken. Onze visie is eenvoudig maar krachtig: we streven ernaar om 1 miljoen mensen gelukkig te maken, en we beginnen met onze bewoners.

Onze kernwaarden, vormen de leidraad van ons werk. Wij zijn er voor iedereen met GGZ-problematiek, en we bieden ondersteuning om ernstige psychische klachten te voorkomen.

Bij onze zorglocatie draait alles om verbinding. We werken samen met sociale teams en de eerstelijns zorg om de best mogelijke zorg te bieden. Onze zorgboerderij op 6 hectare land biedt bewoners de kans om te werken met dieren en planten, en te genieten van het buitenleven.

Wij nemen onze maatschappelijke verantwoordelijkheid serieus en streven naar goede en betaalbare zorg. Onze professionals zijn betrokken en krijgen de ruimte om hun vak uit te oefenen zoals zij dat nodig achten.

Bij ons staat de bewoner centraal. We leveren begeleiding wanneer zij eraan toe zijn en werken met profielen om zorg op maat te bieden. Onze zorglocatie beweegt mee met de veranderende samenleving, en we blijven ons ontwikkelen om de zorg van A tot Z beter op elkaar af te stemmen.

Samen creëren we meer ruimte en nieuwe mogelijkheden, voor onze bewoners, voor onze organisatie, en voor onszelf. Welkom op onze zorgboerderij in Donderen, waar welzijn en welbevinden centraal staan.

Neem gerust contact met ons op of maak een afspraak voor een rondleiding. Ook omwonenden zijn welkom, maak wel van tevoren een afspraak.

Hans Zethoven

Directeur, De Zorg van Toen

 

 


Lees ook

Mis geen enkele update!

Registreer je nu om up-to-date te blijven.

Contact  

Voor vragen neem dan contact op met ons kantoor.
Schorteldoeksesteeg 1, 3732 HS De Bilt
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie Nederland
De Zorg van Toen is gewaardeerd op ZorgkaartNederland.
Copyright Zethoven 2024 gemaakt door CustomerScope
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram