Contact
Contact

Maak kennis met onze locatiemanager Richard Koks!

25 oktober 2021

Richard Koks, per 1 december locatiemanager van Residentie De Weverij in Oss

 

Richard is 51 en woont samen met zijn 2 dochters in Eindhoven, heeft een vriendin en een bonusdochter en -zoon. Niet ver van Oss, waar binnenkort de 2e locatie van de Zorg van Toen opent en waar hij per 1 december start als locatiemanager.

In 1987 startte Richard zijn loopbaan in de zorg als leerling verpleegkundige en rondde later zijn studies HBO-V en Hoger Management voor de gezondheidszorg af. Richard heeft ruime ervaring opgedaan in diverse ziekenhuizen, de gehandicaptenzorg en als ad-interim regio directeur in de thuiszorg.

De laatste 15 jaar is hij werkzaam in diverse managementfuncties in de zorg , waarvan de afgelopen 3 jaar als locatiemanager bij een vergelijkbare organisatie als de Zorg van Toen.

Hij begint aan een nieuwe en mooie uitdaging bij de Zorg van Toen. “Een organisatie waar niet alleen de bewoners centraal staan maar ook de medewerkers en waar een luisterend oor is voor ambities”, aldus Richard.

Residentie de Weverij is de nieuwste locatie met 48 comfortabele woon-zorg studio’s waarvan drie geschikt zijn voor echtparen. Gastvrijheid, genieten van de dag, comfort, geborgenheid en samen staan bij Residentie de Weverij hoog in het vaandel. Zijn doel is om samen met het team professionele en kwalitatief goede en liefdevolle zorg en ondersteuning te bieden aan de bewoners, buiten naar binnen te halen en het huidige dienstverleningsniveau en erfgoed van de Weverij te bewaken en te continueren.

“Als locatiemanager ben ik graag in verbinding en dichtbij de bewoners, familieleden en de medewerkers, hier ligt mijn kracht”.

Met zijn 34 jaar ervaring op diverse werkvelden, de WMO en zijn eigen visie op de zorg wil hij zijn bijdrage leveren aan het vormgeven van de visie van de Zorg van Toen.

De handen uit de mouwen steken en toegankelijk zijn vindt hij belangrijk. Uiteindelijk hebben bewoners, familieleden, medewerkers en hij allemaal hetzelfde doel: “Er samen voor zorgen dat het wonen in Residentie de Weverij de allerbeste manier is om ouder te worden, op een plek die voelt als thuis”.

Zijn motto is daarom ook: “Met organisaties kun je geen contact maken, met de mensen die er werken wel”.

Richard kijkt er naar uit u bij Residentie de Weverij persoonlijk te ontmoeten.


Lees ook

Mis geen enkele update!

Registreer je nu om up-to-date te blijven.

Contact  

Voor vragen neem dan contact op met ons kantoor.
Schorteldoeksesteeg 1, 3732 HS De Bilt
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie Nederland
De Zorg van Toen is gewaardeerd op ZorgkaartNederland.
Copyright Zethoven 2023 gemaakt door CustomerScope
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram