Contact
Contact

Ontmoet Freerkje Bosma, locatiemanager Drachten en Donderen

16 maart 2023

Freerkje Bosma, onze locatiemanager voor ZorgThuis Drachten en Zorglandgoed Donderen is geboren op 26 augustus 1965 in het gezellige Surhuisterveen en daar ook opgegroeid.

Met hart voor de ouderenzorg volgde ze aan de Hanze Hogeschool in Groningen, tijdens haar werk, de opleiding Management in de Zorg en startte als leidinggevende op de zorglocatie in Appelscha. Van hieruit begeleidde ze ook de verbouwing en de nieuwbouw van een zorglocatie in Haulerwijk. Ervaring die haar zeker nu in Drachten zeer goed van pas komt.

Leergierig als ze is startte ze 7 jaar geleden met de opleiding HBO verpleegkundige Geriatrie en Gerontologie en die rondde ze 2 jaar gelden af. Petje af!

Op 1 november vorig jaar is ze begonnen bij de Zorg van Toen. Een mooie uitdaging waardoor ze weer bruist van nieuwe energie en idee├źn.

De visie van de Zorg van Toen, waarbij aandacht voor zowel bewoners als medewerkers centraal staat, spreekt haar erg aan. Een jonge organisatie waarin ze mee kan groeien maar ook met haar eigen ervaring op het gebied van een verbouwing, het vormen van een nieuw team, communicatie en het opzetten van scholing voor het zorgteam een grote toegevoegde waarde ervaart.


Lees ook

Mis geen enkele update!

Registreer je nu om up-to-date te blijven.

Contact  

Voor vragen neem dan contact op met ons kantoor.
Schorteldoeksesteeg 1, 3732 HS De Bilt
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPati├źntenfederatie Nederland
De Zorg van Toen is gewaardeerd op ZorgkaartNederland.
Copyright Zethoven 2024 gemaakt door CustomerScope
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram