Contact
Contact

Ontmoet onze nieuwe stagiaires Jesse en Sam!

6 april 2022

Wil jij meehelpen om een jong en ambitieus bedrijf op de kaart te zetten? Bij de Zorg van Toen hebben we het hele jaar door plek voor één of meerdere ambitieuze stagiaires!

Ontmoet onze nieuwe stagiaires Jesse en Sam!

We stellen allereerst Jesse Brunekreeft aan je voor!

Jesse

Jesse is student aan de Christelijke Hogeschool Ede en studeert Human Resource Management. Learning on the job is daarbij het uitgangspunt. Dit jaar gaat hij afstuderen. Voor zijn afstudeerstage bij de Zorg van Toen zou hij aanvankelijk meedenken aan de opzet en realisatie van een leerhuis, de Zorg van Toen Academy. Een mooie ambitie om studenten en (toekomstige) medewerkers op te leiden en te ontwikkelen door samenwerking met scholen en opleidingen. Dit realiseren bleek een ontwikkeling waar het nog iets te vroeg voor is voor de organisatie. Jesse verkent de ambities en condities die nodig zijn om het leerhuis verder te gaan ontwikkelen. De fundering zeg maar, en vertaalt dit heel praktisch naar; wat hebben we nodig, hoe vertaalt zich dat in onze cultuur, welke doelen willen we bereiken en hoe pakken we dat gezamenlijk aan?

Een uitdagende afstudeeropdracht omdat we binnen de organisatie te maken hebben met diverse zorglocaties. De kansen en uitdagingen die passen bij een jonge organisatie vragen om aanpassingsvermogen. Zo denkt Jesse mee met het (locatie)management over het tot stand komen van een visiedocument en het samen stellen van de landkaart richting een leerhuis. Maatwerk dus!

Hij zocht voor zijn afstudeerstage een organisatie in beweging, groeiende en uitdagend. Dat is zeker het geval bij de Zorg van Toen. “Een mooi leerproces, er midden in te zitten, deel van uit te maken en mee te mogen denken”, aldus Jesse.

Wat was zijn eerste indruk van de Zorg van Toen? “Dynamisch, wat maakt dat er veel ontdekt en vernieuwd wordt. Iedereen draagt bij om de organisatie te ontwikkelen in een nieuwe fase.”, volgens Jesse.

Wat zijn z’n eigen ambities? Jesse twijfelt nog over zijn volgende stap na het afronden van zijn afstudeerstage bij de Zorg van Toen in september. Graag zou hij nog verder studeren om later van betekenis te zijn op het snijvlak tussen mensen, organisaties en sociaal-maatschappelijke impact.

 

En last but not least, Sam Kempe.

sam

Inmiddels is hij bezig in de 6e week van zijn afstudeerstage bij de Zorg van Toen. Ook Sam studeert een de Christelijke Hogeschool Ede en volgt de studie Innovatieve Bedrijfskunde. Tijdens de stage oriënteert hij zich op het in kaart brengen van de structuur/richting van de organisatie waarbij niet alleen het businessmodel aan bod komt maar ook de gevolgen van de desbetreffende structuur. Sam focust zich specifiek op de Technische Dienst die nu decentraal georganiseerd is binnen de Zorg van Toen.

Eén van de ambities van de organisatie is de Technische Dienst vanuit één centraal punt aan te sturen en de diensten breder in te kunnen zetten. Niet alleen voor de locaties en de bewoners van de Zorg van Toen maar uiteindelijk ook voor niet-Zorg van Toen cliënten. Diverse vraagstukken komen dan uiteraard aan de orde zoals wel of niet uitbesteden van de Technische Dienst of kiezen voor een hybride vorm waarbij we een ondernemer in huis halen. Door een intensievere samenwerking met andere netwerken wordt zo een ecosysteem gevormd en ontstaat er ruimte voor innovaties. Zie hier ook de link met de studie van Sam.

Naast deze afstudeeropdracht is Sam 1 dag per week bezig met het in kaart brengen van de primaire en secundaire processen van de organisatie. Voor het werving & selectie proces van nieuwe medewerkers van de Zorg van Toen staat dit inmiddels als een (zorg)huis.

Wat was Sam zijn eerste indruk van de Zorg van Toen? De enorme drive, maar ook de snelheid en ambities. Eén van de ambities die hem zeer aanspreekt is het creëren van een Blue Zone, locaties waarbinnen oudere mensen gelukkig en gezond oud worden, met zorg als van toen.

Wat zijn z’n eigen ambities? Na z’n afstudeerstage medio september studeert hij graag verder en start hij met een master Bedrijfsethiek.

De Zorg van Toen wenst Jesse en Sam veel succes, een leerzame stage, persoonlijke groei en vooral heel plezier!

We zijn altijd op zoek naar stagiaires! Ben jij die enthousiaste en ambitieuze stagiaire? Meld je hier aan.


Lees ook

Mis geen enkele update!

Registreer je nu om up-to-date te blijven.

Contact  

Voor vragen neem dan contact op met ons kantoor.
Schorteldoeksesteeg 1, 3732 HS De Bilt
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie Nederland
De Zorg van Toen is gewaardeerd op ZorgkaartNederland.
Copyright Zethoven 2023 gemaakt door CustomerScope
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram