Contact
Contact

Residentie de Twee Linden

Beneden-Leeuwen

Introductie
Wonen
Kosten
Contact
VacaturesInfotheek

U KUNT ZICH NU AANMELDEN

Tijdelijke of permanente zorg bij Residentie De Twee Linden

De Twee Linden in Beneden-Leeuwen is de volgende locatie waar wij onze missie “Een miljoen ouderen een gelukkige oude dag bezorgen” waar maken. Vanuit onze visie dat de zorg weer over mensen hoort te gaan, bieden wij midden in dit fraaie Gelderse dorp niet alleen zorg gericht op de mogelijkheden en wensen van de bewoners maar brengen we de zorg ook terug naar de oorsprong en dat is zorgen voor elkaar. Tijdelijke en permanente warme zorg vanuit aandacht en net dat beetje extra. Zorg dicht bij huis!

Door de combinatie dorpse sfeer, genieten, samenkomen, ontzorgen en de gastvrijheid van De Twee Linden ontstaat een unieke woon- & leef setting. Naast het restaurant en de 7 hotelkamers beschikt Residentie de Twee Linden over 20 kamers die de functie krijgen van residentie voor ouderen voor zowel tijdelijke als permanente zorg. Een sfeervolle en warme zorglocatie waar u zich snel thuis zult voelen.
Plan een rondleiding
de Bilt _Wonen met zorg
Wonen met 24-uurs zorg
Dagelijkse welzijnsactiviteiten
Comfortabel en veilig wonen
Sfeervol restaurant met dorpse en Gelderse invloeden
Volledig ontzorgd worden
Samen verbinden
Vertrouwde omgeving

Plan een vrijblijvende bezichtiging

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Kom sfeerproeven

Plan een rondleiding
Dementie en goede zorg
Wonen met 24-uurs zorg
Dagelijkse welzijnsactiviteiten
Comfortabel en veilig wonen
Sfeervol restaurant met dorpse en Gelderse invloeden
Volledig ontzorgd worden
Samen verbinden
Vertrouwde omgeving

Wonen met zorg in Beneden-Leeuwen

Bij Residentie De Twee Linden kunt u rekenen op professionele ouderenzorg. Samen met u en uw dierbaren stellen wij een persoonlijk zorgarrangement voor u op. De geboden zorg varieert van lichte verzorging tot intensieve verpleging voor mensen met zowel een cognitieve als lichamelijke zorgvraag. Samen zijn, veiligheid en geborgenheid staan bij ons hoog in het vaandel. De zorg is altijd nabij, u kunt 24 uur per dag, 7 dagen per week, een beroep doen op onze zorgmedewerkers en u ontvangt een persoonlijk alarmeringssysteem. Zo kunt u oud worden zoals u dat wenst en op een plek waar u zich veilig voelt.

Uw medebewoners ontmoet u in de gemeenschappelijke ruimten zoals de sfeervolle huiskamer en het restaurant. U kunt hier genieten met elkaar maar ook zelf de rust van uw woonruimte opzoeken.

Ook familieleden en overige gasten zijn vanzelfsprekend van harte welkom.


Tijdelijke zorg terwijl u op een wachtlijst staat?

Het is geen uitzondering dat verpleeg- en verzorgingshuizen niet direct beschikbaarheid hebben voor nieuwe bewoners. Daarom komt u in veel gevallen eerst op een wachtlijst te staan. Maar wees gerust, op de gastvrije zorglocaties van de Zorg van Toen die verspreid liggen over heel Nederland, bent u van harte welkom voor tijdelijke zorg.
Lees verder over tijdelijke zorg
pgb en respijtzorg
De Twee Linden

De historie 

De Twee Linden is al zeker vier generaties lang het trotse bezit van de familie Van de Wert. Al in 1871 kocht Frans van de Wert boerderij de Twee Linden en begon daar een bescheiden café. Zeker op zaterdag en zondag was er veel volk te vinden als de boeren hun borrel kwamen drinken.

In 1921 nam zoon Gert de zaak over. Deze bouwde de zaak uit tot een echt dorpscafé met overnachtingsmogelijkheden. Het café bracht echter nog niet genoeg op, zodat er wat werd bijverdiend met de verkoop van fruit en kolen. Langzaam maar zeker groeide De Twee Linden uit tot een echt hotel.

dezorgvantoen de twee linden
In 1947 nam zoon Piet het bedrijf over. Hij verbouwde de nog in gebruikte paardenstallen tot feestzaaltje en startte ook nog een slijterij. De vierde generatie was Gert van de Wert die tezamen met zijn vrouw de slijterij verbouwde tot ontbijtzaal voor de hotelgasten en de feestzaal renoveerde.

In 1999 werd de ontbijtzaal omgetoverd tot het fraaie a la carte restaurant De Gelagkamer, het café kreeg een grondige facelift, terwijl de nieuwe serre aan de voorzijde een fraaie kroon op het werk was.

De laatste verbouwing vond plaats in 2014 waarmee 20 nieuwe en sfeervolle hotelkamers werden gerealiseerd.

Comfortabel en liefdevol wonen in Residentie de Twee Linden

Hoogwaardige zorg

De Zorg van Toen wil met Residentie De Twee Linden hoogwaardige zorg en services aanbieden passend in een dorpse omgeving waar u graag wilt wonen. Bij een goed leven hoort ook lekker eten. In ons sfeervolle restaurant of op ons terras kunt u als bewoner niet alleen genieten van een ontbijt, lunch en diner maar ook van een hapje en een drankje en dit eventueel in combinatie met een spelletje of creatieve activiteit. Waar mogelijk worden eerlijke streekproducten uit Gelderland gebruikt. Zo maken we de beleving compleet.

Aanmelden

U wordt volledig ontzorgd

De 20 comfortabele woon-zorg kamers bevinden zich op de eerste en tweede verdieping. Iedere kamer bestaat uit een woonslaapkamer en een eigen comfortabele badkamer met bad, douche en toilet. De kamers zijn al sfeervol en volledig ingericht en u kunt daar natuurlijk uw persoonlijke spulletjes aan toevoegen.

De residentie beschikt over moderne voorzieningen, maar de oude glorie is zeker niet verloren gegaan.


Lees meer over all-in wonen

Uw welzijn staat centraal

Wij zien welzijn als het hoogste doel. Een aantrekkelijke woonomgeving en liefdevolle zorg en aandacht zijn belangrijk, maar uw welzijn is minstens zo belangrijk. De welzijnsactiviteiten die wij aanbieden op deze zorglocatie zorgen niet alleen voor gezelligheid en saamhorigheid maar ook voor structuur en ontspanning. Doe-activiteiten van bewegen tot appeltaart bakken en ook spelactiviteiten zoals kaarten, bingo en gezelschapsspelletjes staan regelmatig op het programma. In een kleine en vertrouwde groep onderneemt u samen activiteiten, passend bij uw behoefte.

In Beneden-Leeuwen en het Land van Maas en Waal is veel te zien en te beleven. Een walhalla voor onze fietsende bewoners.

Aanmelden
Van alle gemakken voorzien
Zorgen voor elkaar
Echte aandacht
Comfortabel en veilig wonen

Kosten

Bij Residentie de Twee Linden bieden wij 24 uur per dag en 7 dagen per week zorg met aandacht, deze zorg leveren wij vanuit extramurale zorg. De financiering van de zorg komt volledig uit een Volledig Pakket Thuis waarbij we 3 stromen onderscheiden

1) Huur, u betaalt een vaste huurprijs per appartement waarin wij de stroom, gas, water en verzekeringen voor u verzorgen;

2) Services, u betaalt services en daarmee wordt u compleet ontzorgd. Inbegrepen zijn de kosten voor warme en koude dranken, 4x per week een borreltje, was service vanuit onze eigen linnenkamer, onderhoudskosten, schoonmaakkosten, verzekeringen, kleine klusjes in uw appartement en een boodschappenservice. Voor de schoonmaakkosten en de inzet van een huishoudelijke hulp wordt er vanuit de gemeente een eigen bijdrage van 19 euro per maand berekend via het CAK;

3) U ontvangt zorg door middel van een zorgindicatie. Als zorgorganisatie zijn wij WTZI erkend door het Ministerie van VWS. De Zorg van Toen voldoet aan alle eisen en voorwaarden. Wij leveren zorg vanuit de Wet Langdurige Zorg en vanuit de Zorgverzekeringswet ( ZvW). De huishouding leveren wij zoveel mogelijk vanuit de WMO en loopt via de gemeente. Alle zorg is ingekocht op eigen titel. Dit heeft als voordeel dat wij in direct contact staan met de partners die dit aanbieden en daardoor snel kunnen schakelen.

Omdat de overgang voor u al groot genoeg is streven wij ernaar zoveel mogelijk gebruik te maken van uw eigen huisarts. U woont thuis in uw eigen huis waardoor rechtstreeks contact met een huisarts fijn is.

Kunnen wij u helpen?

Dit is ons algemene telefoonnummer en is - uitgezonderd op feestdagen - bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8.00 uur tot 17.00 uur. Gebruik dit nummer ook voor het bellen naar een locatie.  Onze receptionist(e) maakt een terugbelnotitie.
Zandstraat 100
6658 CX Beneden-Leeuwen

Volg ons via

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Joorst Verhoeven, Maurice Straathof en Jasper van den Berg van Boutique Hotel & Restaurant Cordial bereiden de maaltijden voor de bewoners van de Zorg van Toen. 
Lees verder over deze unieke samenwerking
In de keuken bij Cordial
Binnen het Fraterhuis St. Jozef is locatiemanager Paulwillem Lommerde eindverantwoordelijk voor het reilen en zeilen op deze 1e locatie van de Zorg van Toen. 
Lees verder over Paulwillem Lommerde

Mis geen enkele update!

Registreer je nu om up-to-date te blijven.

Contact  

Voor vragen neem dan contact op met ons kantoor.
Schorteldoeksesteeg 1, 3732 HS De Bilt
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie Nederland
De Zorg van Toen is gewaardeerd op ZorgkaartNederland.
Copyright Zethoven 2024 gemaakt door CustomerScope
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram