logo de zorgn van toen

Open dag zorglocatie Residentie de Weverij

Meldt u nu aan voor de open dag op zaterdag 1 oktober

Een unieke locatie voor permanente of tijdelijke ouderenzorg

Op zaterdag 1 oktober openen wij graag voor u onze deuren. U bent van harte welkom om tussen 11.00 uur en 15.00 uur een kijkje te komen nemen aan de Oostwal 175 te Oss. Ons zorgteam ontvangt u graag met een kopje koffie of thee en verzorgt met liefde een rondleiding. Ontdek de woonstudio’s, proef de Brabantse gastvrijheid en stel al uw vragen over wonen bij De Zorg van Toen.

Dit maakt de Residentie uniek

Ligging in het centrum van Oss
Comfortabele studio's
Mogelijkheid voor tijdelijke zorghuisvesting
Maatijden uit onze luxe restaurantkeuken 
Inspirerende activiteiten
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Over deze unieke locatie

In Residentie de Weverij, voorheen Hotel de Weverij, geniet u van Brabantse gastvrijheid, rust en comfort. De ligging van deze zorglocatie in het centrum van Oss, met in de nabijheid de weekmarkt, gezellige winkels en cultuur maken de locatie uniek.

U verblijft hier in een warme en veilige woonomgeving waarbij persoonlijke aandacht voor u de sleutel is naar liefdevolle zorg én een terugkeer naar huis.

Aanmelden voor de open dag
Residentie de weverij in Oss gebouw

Residentie de Weverij

Oostwal 175
5341 KM Oss

Waarom de Residentie de Weverij?

Residentie de Weverij studio

Comfortabele studio's

 In de toren van het gebouw bevinden zich 48 comfortabele woon-zorg studio’s voor alleenstaanden en echtparen. Iedere studio bestaat uit een woonslaapkamer en een eigen comfortabele badkamer met douche en toilet.
Een deel van de gemeenschappelijke ruimtes wordt gebruikt voor “even niet thuis” (dagbesteding) in de regio en biedt tevens plaats aan een praktijk voor fysiotherapie. Zorg dichtbij huis!
Aanmelden

Tijdelijke zorg

Soms is het zinvol en verstandig om tijdelijk in een zorghotel te verblijven. Dat kan bijvoorbeeld als u na een ziekenhuisopname nog niet zelfstandig thuis kunt wonen. Of om degenen die voor u zorgen even tijdelijk te ontlasten.

Veilig, in alle rust en met professionele en liefdevolle zorg in de buurt herstellen en uw balans hervinden. In een huiselijke en sfeervolle omgeving terecht waar het prettig tijdelijk verblijven is.

Aanmelden
de Weverij tijdelijke zorg

Fine dining restaurant Cordial 

De Zorg van Toen wil met de Residentie De Weverij hoogwaardige zorg en services aanbieden passend in een omgeving waar u graag wilt wonen.
Bij een goed leven hoort ook lekker eten. We genieten gezamenlijk in de huiskamer van het ontbijt, de lunch en het diner. 
Aanmelden

Uw welzijn staat centraal

De welzijnsactiviteiten die wij aanbieden op onze locaties zorgen niet alleen voor gezelligheid en saamhorigheid maar ook voor structuur en ontspanning. 
Vanaf deze mooie locatie wandelen wij met de bewoners zo het centrum van Oss in waar we genieten van de Brabantse gastvrijheid en de markt op zaterdag. Daarnaast bestaat het activiteitenprogramma uit gymnastiek en zorgen spelletjes voor gezelligheid en plezier bij de bewoners. Er moet niks. Er kan van alles.
Aanmelden

Ontmoet onze locatiemanager

Richard Koks, locatiemanager van Residentie de Weverij, heet u graag van harte welkom voor een rondleiding in deze gastvrije zorglocatie.

Meldt u aan voor de open dag