Contact
Contact

Over ons

Onze missie is:

“1 miljoen mensen gelukkig 
100 jaar oud laten worden”

Vanuit de visie dat de zorg weer over mensen moet gaan, willen wij op de locaties van de Zorg van Toen zorg bieden dat gericht is op de mogelijkheden en wensen van de bewoners. En waarbij vooral aandacht voor de bewoners centraal staat.
Wij willen op onze locaties zorg terug brengen naar de oorsprong: zorgen voor elkaar.
Lees meer
Gelukkig 100 jaar worden

Blue Zones bij de Zorg van Toen

Blue zones zijn gebieden in de wereld waar mensen een opmerkelijk lang en gezond leven leiden. In deze gebieden leven mensen vaak in goede gezondheid tot in hun negentigste levensjaar en zelfs ouder.  

Bent u op zoek naar een zorglocatie die niet alleen hoogwaardige zorg biedt, maar ook streeft naar een gezonde en actieve levensstijl voor haar bewoners? Bij de Zorg van Toen streven we ernaar om de Blue Zones te realiseren in al onze locaties in Nederland.
Lees verder over onze Blue Zones
Blue Zones in alle locaties

De oprichters achter de Zorg van Toen

Graag stellen wij ons als initiatiefnemers en oprichters van de Zorg van Toen met veel plezier aan u voor!

Algemeen Directeur ​

Hans Zethoven

"Zorg moet weer over mensen gaan. Geld volgt de mens, niet andersom."

Sinds mijn 16e loop ik al in 'de zorg' rond. Ik ben begonnen aan het bed en ben ik door mijn tomeloze energie en gedrevenheid in 2012 gestart als zelfstandig zorgondernemer.

Ik ben de laatste jaren werkzaam in een coachende en leidinggevende rol en zorg daarbij voor autonomie, feedforward, sociale steun en coaching.

Door middel van doelgericht werken, en veel kennis vergaren, probeer ik de kwaliteit van mensgerichte warme zorg te laten zien in mijn ondernemersactiviteiten.

Warme zorg staat bij mij hoog in het vaandel, waarbij de cliënt centraal staat. Vooral de oudere mens steelt mijn hart.
Directeur Zorg

Ingrid Burgstede

"Door echt te luisteren naar de cliënt, de onderliggende hulpvraag te ontdekken en hierop in te spelen is het mogelijk om het verschil te maken in iemands leven".
Al ruim 23 jaar ben ik werkzaam in de zorg, begonnen als verzorgingsassistente en inmiddels een afgeronde HBO-verpleegkundige.

Ik heb vele facetten van de zorg doorlopen, zo ben ik werkzaam geweest in het ziekenhuis, bij meerdere verzorg- en verpleeghuizen en heb ik als zzp-er particuliere thuiszorg geleverd aan zowel ouderen als kinderen met een zorgvraag.

Door de jaren heen ben ik me steeds meer gaan focussen op wat ik belangrijk vind bij het verlenen van zorg namelijk: Aandacht geven aan 'mijn' cliënt, met als basis de kwaliteit van zorg dankzij mijn jarenlange ervaring.

De Zorg van Toen in vogelvlucht

Tijd voor elkaar
Elkaar bezoeken voor een luisterend oor
De koffie altijd klaar staat
Samen zijn
Creatief bezig zijn en ontdekken
Uw eigen (zorg)appartement
24-uurszorg op de locatie
Veel persoonlijke aandacht
Comfortabel en sfeervol
Uw privacy wordt gerespecteerd

Onze samenwerkingspartners

  • Logo de digitale zorg

Duurzaamheidsbeleid

Bij de Zorg van Toen vinden we duurzaamheid super belangrijk. We voelen ons verantwoordelijk voor onze planeet en de toekomstige generaties. Daarom doen we ons best om op verschillende gebieden duurzaam te zijn. Daarvoor hebben wij ook de Green Deal Zorg.

Bijvoorbeeld, ons vastgoed (de gebouwen waarin we wonen en werken) proberen we de komende jaren zo energiezuinig mogelijk te maken. We gebruiken slimme technologieën en materialen om energie te besparen en de uitstoot van CO2 te verminderen. Zo bieden we een fijn en milieuvriendelijk thuis aan onze bewoners.
Lees verder over duurzaamheid
duurzaambeleid

Mis geen enkele update!

Registreer je nu om up-to-date te blijven.

Contact  

Voor vragen neem dan contact op met ons kantoor.
Schorteldoeksesteeg 1, 3732 HS De Bilt
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie Nederland
De Zorg van Toen is gewaardeerd op ZorgkaartNederland.
Copyright Zethoven 2023 gemaakt door CustomerScope
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram