Contact
Contact

Over ons

Onze missie is:

“1 miljoen mensen gelukkig 
100 jaar oud laten worden”

Vanuit de visie dat de zorg weer over mensen moet gaan, willen wij op de locaties van de Zorg van Toen zorg bieden dat gericht is op de mogelijkheden en wensen van de bewoners. En waarbij vooral aandacht voor de bewoners centraal staat.
Wij willen op onze locaties zorg terug brengen naar de oorsprong: zorgen voor elkaar.
Lees meer

Wij zijn zeer trots op onze locaties!

In december 2020 zijn wij van start gegaan met het verwezenlijken van onze droom en het uitwerken van ons businessplan. In maart 2021 hebben wij onze 1e locatie ZorgThuis St. Jozef geopend. Met de benodigde erkenningen verlenen wij op deze unieke locatie zorg met warmte en aandacht. 

In de keuken worden verse en gezonde maaltijden bereid voor de bewoners, de binnen tuin is opgeknapt en toegankelijk gemaakt voor een lekkere wandeling, diverse verbindingen zijn aangelegd en de zorg is geoptimaliseerd. En dit met maar één doel: de bewoners ontzorgen en een warm thuis bieden, niet alleen voor de huidige bewoners van het Fraterhuis maar ook voor toekomstige.

Recent is onze nieuwe locatie Residentie de Weverij in Oss geopend. In bedrijf en ondergaat een verbouwing is onze Residentie Klein Lourdes in Tienray. Van de  locaties ZorgThuis Drachten in Drachten, Residentie De Molen in Ede, Residentie De Twee Linden in Beneden-Leeuwen en Villa Duinzicht in Wijk aan Zee gaan in de loop van dit jaar en begin volgend jaar de deuren open. 

De oprichters achter de Zorg van Toen

Graag stellen wij ons als initiatiefnemers en oprichters van de Zorg van Toen met veel plezier aan u voor!

Algemeen Directeur ​

Hans Zethoven

"Zorg moet weer over mensen gaan. Geld volgt de mens, niet andersom."

Sinds mijn 16e loop ik al in 'de zorg' rond. Ik ben begonnen aan het bed en ben ik door mijn tomeloze energie en gedrevenheid in 2012 gestart als zelfstandig zorgondernemer.

Ik ben de laatste jaren werkzaam in een coachende en leidinggevende rol en zorg daarbij voor autonomie, feedforward, sociale steun en coaching.

Door middel van doelgericht werken, en veel kennis vergaren, probeer ik de kwaliteit van mensgerichte warme zorg te laten zien in mijn ondernemersactiviteiten.

Warme zorg staat bij mij hoog in het vaandel, waarbij de cliënt centraal staat. Vooral de oudere mens steelt mijn hart.
Directeur Zorg

Ingrid Burgstede

"Door echt te luisteren naar de cliënt, de onderliggende hulpvraag te ontdekken en hierop in te spelen is het mogelijk om het verschil te maken in iemands leven".
Al ruim 23 jaar ben ik werkzaam in de zorg, begonnen als verzorgingsassistente en inmiddels een afgeronde HBO-verpleegkundige.

Ik heb vele facetten van de zorg doorlopen, zo ben ik werkzaam geweest in het ziekenhuis, bij meerdere verzorg- en verpleeghuizen en heb ik als zzp-er particuliere thuiszorg geleverd aan zowel ouderen als kinderen met een zorgvraag.

Door de jaren heen ben ik me steeds meer gaan focussen op wat ik belangrijk vind bij het verlenen van zorg namelijk: Aandacht geven aan 'mijn' cliënt, met als basis de kwaliteit van zorg dankzij mijn jarenlange ervaring.

De Zorg van Toen in vogelvlucht

Tijd voor elkaar
Elkaar bezoeken voor een luisterend oor
De koffie altijd klaar staat
Samen zijn
Creatief bezig zijn en ontdekken
Uw eigen (zorg)appartement
24-uurszorg op de locatie
Veel persoonlijke aandacht
Comfortabel en sfeervol
Uw privacy wordt gerespecteerd

Onze samenwerkingspartners

  • Logo de digitale zorg

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen?

Copyright Zethoven 2023 gemaakt door CustomerScope
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram