Contact
Contact

Samenwerken aan een groene toekomst!

De Green Deal Zorg

Bij de Zorg van Toen vinden we duurzaamheid super belangrijk. We voelen ons verantwoordelijk voor onze planeet en de toekomstige generaties. Daarom doen we ons best om op verschillende gebieden duurzaam te zijn. Daarvoor hebben wij ook de Green Deal Zorg.

Bijvoorbeeld, ons vastgoed (de gebouwen waarin we wonen en werken) proberen we de komende jaren zo energiezuinig mogelijk te maken. We gebruiken slimme technologieën en materialen om energie te besparen en de uitstoot van CO2 te verminderen. Zo bieden we een fijn en milieuvriendelijk thuis aan onze bewoners.

Ook het vervoer van en naar onze zorglocaties proberen we duurzaam te regelen. We stimuleren het gebruik van fietsen en elektrische auto's. Op die manier dragen we ons steentje bij aan een schonere lucht en verminderen we de uitstoot van schadelijke stoffen.

We maken ook gebruik van eHealth, wat betekent dat we technologie inzetten om zorg op afstand te bieden. Zo werken we aan de mogelijkheid om videoconsulten met artsen of verpleegkundigen te realiseren. Dit bespaart reistijd en is handig voor mensen die minder mobiel zijn. Zo kunnen we efficiënter werken en tegelijkertijd zorgen voor goede zorg.

Om onze processen te verbeteren en sneller te kunnen werken, digitaliseren we veel van onze administratieve taken. Dit betekent dat we papier zoveel mogelijk proberen te vermijden en alles digitaal opslaan. Dat is niet alleen beter voor het milieu, maar ook handiger en overzichtelijker voor ons team.

Tenslotte hebben we ook een duurzaam inkoopbeleid. We letten op de herkomst van onze producten en proberen zoveel mogelijk duurzame en lokale leveranciers te kiezen. Op die manier ondersteunen we de lokale economie en dragen we ons steentje bij aan een betere wereld.

Bij de Zorg van Toen zetten we in op duurzaamheid op verschillende gebieden. Samen werken we aan een gezonde en groene toekomst!

Terug naar Over ons

Mis geen enkele update!

Registreer je nu om up-to-date te blijven.

Contact  

Voor vragen neem dan contact op met ons kantoor.
Schorteldoeksesteeg 1, 3732 HS De Bilt
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie Nederland
De Zorg van Toen is gewaardeerd op ZorgkaartNederland.
Copyright Zethoven 2024 gemaakt door CustomerScope
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram