Contact
Contact

Silvia van Rijn

Silvia werkt al 25 jaar in de zorg

Silvia werkt al 25 jaar in de zorg, in zowel de psychogeriatrische zorg als de verslavingszorg en de thuiszorg. Na al die tijd is ze nog even enthousiast over haar werk in de zorg. Het is heel divers en geen dag is hetzelfde.

Sinds 2 jaar werkt ze in de zorg bij het Fraterhuis St. Jozef in De Bilt waar ze niet alleen zelfstandig werkt maar ook deel uitmaakt van het zorgteam. Gezamenlijk zijn ze verantwoordelijk voor de uitvoering van de doelstellingen in het zorgplan en de wijze waarop de zorg verleend wordt.

Naast wassen en aankleden voert Silvia in haar dagelijks werk ook een aantal verpleegtechnische handelingen uit, zoals het geven van een injectie of het verzorgen van katheters. Ook het aanreiken van medicatie of het verzorgen van wonden behoren tot haar werkzaamheden.
Wat Silvia centraal stelt in haar functie, is persoonlijke zorg en aandacht voor de client in de vorm van luisteren en gesprekken voeren. Zo heb ik met veel cliënten een speciale en warme band.

“Het Fraterhuis St. Jozef is een mooie werkplek” aldus Silvia. De locatie is prachtig, het pand is uniek en ondanks de goed gevulde werkdagen heerst er veel rust in het pand. Het voelt als een voorrecht om hier te mogen werken.

Met de komt van de Zorg van Toen zijn de veranderingen inmiddels zichtbaar. Silvia merkt op dat er veel aandacht besteed wordt aan vooruitgang, modernisering en protocollen. Zo zijn er bijvoorbeeld strakke regels met betrekking tot het verstrekken van de medicatie en het invullen van de aftekenlijsten.
Een gesprek met Hans Zethoven heeft haar aan het denken gezet en was voor haar vervolgens aanleiding om weer naar school te gaan. Op 4 november start ze in Geldermalsen met het 1e deel van de opleiding overledenenverzorging. In het kader van “ik wil meer” is dit misschien wel de opmaat naar de functie van uitvaartverzorgster.

En mijn motto: “het leven is een kadootje”

Ook interesse om bij ons te werken? Vul dan onderstaand formulier in.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Heb je een motivatiebrief? Deze kun je bij de volgende vraag, eventueel samen met je CV, uploaden.
Dit is niet verplicht. Wij stellen het op prijs wanneer er een CV wordt meegestuurd.
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 50 MB.
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Mis geen enkele update!

  Registreer je nu om up-to-date te blijven.

  Contact  

  Voor vragen neem dan contact op met ons kantoor.
  Schorteldoeksesteeg 1, 3732 HS De Bilt
  Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie Nederland
  De Zorg van Toen is gewaardeerd op ZorgkaartNederland.
  Copyright Zethoven 2024 gemaakt door CustomerScope
  linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram