Contact
Contact

Samenwerkings-partners 

Wij werken met veel partners samen

De samenwerkingen met onze partners zijn voor ons van uitzonderlijke waarde. Met de meeste bedrijven werken wij alweer een tijdje samen waardoor duurzame relaties ontstaan. 

Onderwijs en educatie

School ede
HS Utrecht
Vigor scholengemeenscahp

Samenwerkingspartners

De Digitale Zorg

De Zorg van Toen wil maar één ding en dat is het leveren van oprechte zorg. De mobiele werkplek moet daaraan ondersteunend zijn.

De Digitale Zorg neemt zorgorganisaties het werkplekbeheer uit handen. Zij leveren volledig en uniform ingerichte smartphones en tablets, zorgen voor beveiliging, begeleiden bij het gebruik én zijn direct bereikbaar voor vragen. Zo kunnen de medewerkers van de Zorg van Toen zich richten op hun kerntaak namelijk het leveren van echte aandacht en zorg.

Het contact was er al 3 jaar en sinds mei 2021 is de samenwerking tussen de Digitale Zorg en de Zorg van Toen een feit. De Digitale Zorg is ontstaan vanuit de behoefte om geleverde zorg en voortgang te registreren bij de cliënt, vanuit diezelfde wens zou de Digitale Zorg de dienstverlening bij de Zorg van Toen verder willen uitbreiden tot een mooie en constructieve samenwerking.

Logo de digitale zorg
Logo de digitale zorg

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen?

Copyright Zethoven 2022 gemaakt door CustomerScope
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram