Contact
Contact

Samenwerkings-partners 

KOM MET ONS SAMENWERKEN

We zoeken nieuwe partners in Zorg en welzijn of Vastgoed

De samenwerkingen met onze partners zijn voor ons van uitzonderlijke waarde. Met de meeste bedrijven werken wij alweer een tijdje samen waardoor duurzame relaties ontstaan. We geloven sterk in de kracht van samenwerken en het bundelen van expertise om de best mogelijke zorg te bieden aan onze cliënten.

Als de Zorg van Toen hebben we een bewezen staat van dienst in het leveren van hoogwaardige zorg en welzijn aan ouderen. We zijn gepassioneerd in wat we doen en streven naar een persoonlijke en betrokken benadering van zorg. Nu willen we onze expertise en ervaring delen en nieuwe partnerschappen aangaan om meer ouderen te kunnen ondersteunen.

Vrijblijvende afspraak
partners in zorg en welzijn
Samen voor een positieve impact
Krachten bundelen
Innovatie oplossingen ontwikkelen
Delen van best practices
Werken aan een duurzame toekomst

Maak een vrijblijvende afspraak

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Zorg en welzijn

Als jouw organisatie dezelfde passie deelt voor kwaliteitszorg en welzijn van ouderen, dan nodigen we je uit om een samenwerking met ons aan te gaan. Samen kunnen we de krachten bundelen, kennis delen en innovatieve oplossingen ontwikkelen om de zorgervaring van onze cliënten te optimaliseren.

Of het nu gaat om gezamenlijke projecten, uitwisseling van expertise of het delen van best practices, we geloven dat een samenwerking met Zorg van Toen een waardevolle toevoeging kan zijn aan jouw organisatie. Samen kunnen we de zorgsector verder verbeteren en de kwaliteit van leven van ouderen naar een hoger niveau tillen.
Vrijblijvend de mogelijkheden bespreken
De Bilt_Kosten
Logo de digitale zorg

Vastgoed

Of je nu een ontwikkelaar bent die een nieuw woonproject wilt realiseren, een investeerder die zoekt naar duurzame en waardevolle initiatieven, of een pandeigenaar die zijn vastgoed wilt benutten voor ouderenhuisvesting, wij staan open voor samenwerkingen.

Samen kunnen we unieke woonprojecten ontwikkelen die voldoen aan de behoeften en wensen van ouderen, en tegelijkertijd een veilige en warme omgeving bieden en om daarmee ons doel om 1 miljoen ouderen gelukkig oud te laten worden.

Verken de mogelijkheden
ZorgThuis Drachten
School ede
HS Utrecht
Vigor scholengemeenscahp

Trots op alle partners

De samenwerkingen met onze partners zijn voor ons van uitzonderlijke waarde. Met de meeste bedrijven werken wij alweer een tijdje samen waardoor duurzame relaties ontstaan. We geloven sterk in de kracht van samenwerken en het bundelen van expertise om de best mogelijke zorg te bieden aan onze cliënten.
Word partner van de Zorg van Toen
trots op alle partners
makro samenwerkingspartner

Mis geen enkele update!

Registreer je nu om up-to-date te blijven.

Contact  

Voor vragen neem dan contact op met ons kantoor.
Schorteldoeksesteeg 1, 3732 HS De Bilt
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie Nederland
De Zorg van Toen is gewaardeerd op ZorgkaartNederland.
Copyright Zethoven 2024 gemaakt door CustomerScope
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram