Contact
Contact

Crossbow Coffee

Crossbow Coffee, voor bedrijven met smaak.

Directeur Henk van der Weijden kocht het bedrijf in 2014 samen met zijn broer Aart van der Weijden. Crossbow Coffee is koffie die je raakt, recht in het hart! Zakelijke koffie voor bedrijven die houden van kwaliteit, goede koffie en uitstekende service.

Na een uitgebreide proefsessie door de bewoners en medewerkers van het Fraterhuis maar ook op basis van het criterium duurzaamheid is er gekozen voor de huidige koffiemachines. Naast de diverse soorten koffie bieden de automaten ook een kannenservice. Zo kunnen de bewoners van het Fraterhuis zorgeloos genieten van een kopje koffie. 

De samenwerking is afgesproken voor een periode van vijf jaar en biedt de Zorg van Toen een all-in-garantie zodat zij precies weten ze aan toe zijn. De dienstverlening bestaat uit het vullen van de producten en preventief onderhoud waarmee op lange termijn vervelende storingen worden voorkomen.

De ambities voor de toekomst in relatie tot onze samenwerking zijn meegroeien en meedenken met de Zorg van Toen maar ook verder verduurzamen. Het kopje koffie dat wij serveren bij de Zorg van Toen dient namelijk ook goed te zijn voor de samenleving. 

Mis geen enkele update!

Registreer je nu om up-to-date te blijven.

Contact  

Voor vragen neem dan contact op met ons kantoor.
Schorteldoeksesteeg 1, 3732 HS De Bilt
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiƫntenfederatie Nederland
De Zorg van Toen is gewaardeerd op ZorgkaartNederland.
Copyright Zethoven 2024 gemaakt door CustomerScope
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram