Contact
Contact

makro

makro

“Wij besteden speciale aandacht aan de wensen en eisen van onze klanten. Als onderdeel van een internationaal handelsconcern beschikken wij over een eigen kwaliteitsborgingssysteem. Het creëren van mogelijkheden voor onze klanten staat bij ons centraal. Deze belofte is het uitgangspunt van al onze merkactiviteiten”. Aldus de website van de Makro

Als Areamanager Horeca voor de Makro is Patrick van Ditmarsch verantwoordelijk voor 11 accountmanagers die dagelijks in contact staan met hun klanten waaronder de Zorg van Toen. Een bijzondere samenwerking waar Patrick trots op is, omdat een restaurant in de zorgbranche een nieuwe markt is naast de traditionele restaurants, lunchroom en horecabranche waar de meeste klanten van de Makro opereren.

Naar behoefte wordt het assortiment in overleg tussen de accountmanager van de Makro en de chef-kok van de zorglocatie van de Zorg van Toen samengesteld. Via een gepersonaliseerde online bestelplatform worden de bestellingen door de zorglocatie geplaatst en vervolgens door chauffeurs in dienst van de Makro en met eigen wagens op de afgesproken bezorgdag en tijd op de zorglocatie bezorgd.

Het frequent overleg met en de betrokkenheid tussen de accountmanager en de locatiemanager/chef-kok van de zorglocatie leidt tot een effectieve samenwerking en draagt bij aan een optimale belangenbehartiging van de Zorg van Toen.

Elkaar ontmoeten, best practices delen en relevante updates uitwisselen heeft een positief effect op de samenwerking en staat garant voor de beste zorg aan de bewoners.

Beide organisaties streven naar een win-win situatie waarbij de Makro net dat stapje extra zet ten opzichte van z’n concurrenten en meegroeit met de Zorg van Toen.

Ga naar makro
makro samenwerkingspartner

Mis geen enkele update!

Registreer je nu om up-to-date te blijven.

Contact  

Voor vragen neem dan contact op met ons kantoor.
Schorteldoeksesteeg 1, 3732 HS De Bilt
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie Nederland
De Zorg van Toen is gewaardeerd op ZorgkaartNederland.
Copyright Zethoven 2024 gemaakt door CustomerScope
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram