Contact
Contact

Verwijzers

Verwijzers

Wij willen via deze pagina de verwijzers graag informeren over de mogelijkheid om direct contact op te nemen met De Zorg van Toen. Als zorgorganisatie hechten wij veel waarde aan een goede samenwerking met verwijzers zoals huisartsen en specialisten. Jullie zijn essentieel in het bieden van de best mogelijke zorg aan onze patiënten.

Bij De Zorg van Toen staan we altijd klaar om jullie vragen te beantwoorden en jullie op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen binnen onze organisatie. We streven naar een goede communicatie en een soepele overdracht van patiënten naar onze zorglocaties.
Direct naar ZorgDomein

ZorgDomein


Om de verwijzingen efficiënt en veilig te laten verlopen, maken wij gebruik van ZorgDomein. Via dit platform kunnen jullie gemakkelijk en snel verwijzingen naar ons sturen. Ons aanbod is te vinden onder ZorgDomein VVT, wonen en jullie kunnen specifiek onze verschillende locaties in Oss, Tienray, de Bilt, Ede, Beneden Leeuwen en Drachten selecteren.

Houd er rekening mee dat patiënten/bewoners bij onze locaties terecht kunnen komen met een indicatie van het CIZ (Centrum Indicatiestelling Zorg). Het is belangrijk dat zij deze indicatie hebben om in aanmerking te komen voor onze zorgdiensten.

Wij staan klaar om jullie te ondersteunen bij het bieden van de beste zorg aan jullie patiënten. Aarzel niet om contact met ons op te nemen via ZorgDomein of rechtstreeks via onze contactpagina. Samen kunnen we ervoor zorgen dat de zorg naadloos aansluit op de behoeften van de patiënten.
zorgdomijn

Kamperen bij de boer

Ervaar rust, ruimte en natuur bij de kleinschalige camping van ZorgLandgoed Donderen. De camping telt 15 ruime plaatsen en heeft een vrij uitzicht over de landerijen. Ook voor campers zijn er meerdere faciliteiten aangelegd. Voor kinderen is er volop vermaak zoals aardbeien plukken in de moestuin of een ritje op de pony.
Ga naar kamperen bij ZorgLandgoed Donderen
Campijng bij ZorgLandgoed Donderen
Naar ZorgDomein voor verwijzers
Bent u medisch specialist en wens u een casus voor te leggen of een client / bewoner te verwijzen? Uw vragen of verwijzingen worden met de hoogste prioriteit in behandeling genomen. Stuur uw verwijzing per email via een beveiligde verbinding (bv Zivver, beveiligd mailen etc).

Bent u mantelzorgmakelaar, transfermedewerker? Dan kunt u ook (laten verwijzen onder name van) via ZorgDomein.

Wij kijken uit naar een succesvolle samenwerking en staan klaar om jullie vragen te beantwoorden en jullie patiënten de best mogelijke zorg te bieden.

Mis geen enkele update!

Registreer je nu om up-to-date te blijven.

Contact  

Voor vragen neem dan contact op met ons kantoor.
Schorteldoeksesteeg 1, 3732 HS De Bilt
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie Nederland
De Zorg van Toen is gewaardeerd op ZorgkaartNederland.
Copyright Zethoven 2024 gemaakt door CustomerScope
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram