Contact
Contact

Persbericht over Residentie de Weverij in Oss

9 september 2021

HOTEL DE WEVERIJ MAAKT HAAR TOEKOMSTPLANNEN BEKEND!

Met grote trots kondigen wij hierbij de toekomstplannen van Hotel de Weverij aan. Na jarenlange succesvolle exploitatie door Miriam en Jelle van Gangelen, is de tijd aangebroken om het stokje over te dragen aan een partij die de Weverij de toekomst in gaat brengen! Miriam en Jelle van Gangelen: “Naast het borgen van de oude vertrouwde gastvrijheid in ons hotel en onze gastronomische succesformule met Restaurant Cordial,
hebben we samen met partners ( Fellow Group ontwikkelt en de Zorg van Toen) gekeken naar een toekomstbestendige bestemming van onze prachtige locatie in hartje Oss”. Vandaag maken wij bekend dat de Weverij zich vanaf 1 november as. ook zal richten op ‘Wonen met Zorg’.

Wonen met Zorg in “Residentie De Weverij”

In de toren van het gebouw komen 48 woon-zorg studio’s; waarvan drie geschikt voor een echtpaar. Een deel van de gemeenschappelijke ruimtes zal gebruikt gaan worden voor “even niet thuis” (dagbesteding) in de regio en zal plaats bieden aan een fysiotherapie+ praktijk.

In gesprek met Jelle van Gangelen en de nieuwe exploitant vertelt wethouder Joop van Orsouw het initiatief te omarmen: “er zitten mensen thuis gewoon te ‘armoeien’.” Dat dit niet hoeft, bevestigt van Gangelen: “Met deze toevoeging en en het behoud van onze kernwaarden ‘service een kwaliteit’ komt alles wat we de afgelopen jaren hebben opgebouwd samen”. In de toekomst zal gekeken worden naar een ontwikkeling van aanvullende woon-zorg appartementen aan de monumentale zijde van het gebouw.

De Zorg van Toen

De nieuwe exploitanten worden Hans Zethoven en Ingrid Burgstede van ‘De Zorg van Toen’. Vanuit de visie dat de zorg weer over mensen moet gaan, willen zij op hun
locaties ‘Wonen met Zorg’ bieden die gericht is op de mogelijkheden en wensen van de bewoners. En waarbij vooral aandacht voor die bewoners centraal staat. Door een combinatie te maken tussen sfeer, genieten, samenkomen, ontzorging (inclusief een 24/7 zorgteam) en de gastvrijheid van De Weverij, zijn de ingrediënten aanwezig voor een unieke woon- & leef setting!

Boutique Hotel de Weverij

Met de overdracht aan een nieuwe eigenaar en bij het maken van de toekomstplannen, is het uitgangspunt geweest om de kern van het bedrijf in tact te houden. Met de service en kwaliteit die u van ons kent, gaan wij verder met de 12 luxe Bergoss designkamers in straks "Boutique Hotel de Weverij”.

Restaurant Cordial

Ook het restaurant blijft bestaan. Van ‘op hoog niveau genieten’ naar ‘toegankelijker genieten’ zowel binnen als buiten voor bewoners en (hotel-)gasten.


Lees ook

Mis geen enkele update!

Registreer je nu om up-to-date te blijven.

Contact  

Voor vragen neem dan contact op met ons kantoor.
Schorteldoeksesteeg 1, 3732 HS De Bilt
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie Nederland
De Zorg van Toen is gewaardeerd op ZorgkaartNederland.
Copyright Zethoven 2024 gemaakt door CustomerScope
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram