Contact
Contact

Verzorgingshuis Drachten 


Verzorgingshuis Drachten

Verzorgingshuis Drachten of zoals wij het liever noemen ZorgThuis Drachten is een unieke locatie waar wij onze missie “Een miljoen ouderen een gelukkige oude dag bezorgen” waar maken. Vanuit onze visie dat de zorg weer over mensen hoort te gaan, bieden wij in verzorgingshuis Drachten niet alleen zorg gericht op de mogelijkheden en wensen van de bewoners maar brengen we de zorg ook terug naar de oorsprong en dat is zorgen voor elkaar. Warme zorg vanuit aandacht en net dat beetje extra.

Op de 9e, 10e, 11e, 12e en 13e verdieping van dit comfortabele huis in Drachten bieden 60 comfortabele appartementen ruimte aan ouderen die willen wonen met zorg. Of dit nou beginnend is, of al in een vergevorderd stadium.
Mensen met een vorm van dementie hebben baat bij een woonplek die veilig en geborgen voelt. Dit bieden wij in verzorgingshuis Drachten of ZorgThuis, de appartementen op de 13e verdieping zijn namelijk hiervoor ingericht en uitermate geschikt voor personen met cognitieve problematiek.

ZorgThuis Drachten

Wonen in het verzorgings-
huis Drachten

Onze zorglocaties beschikken over een eigen keuken waar vers gekookt wordt. Daar zijn we bijzonder trots op! Zo ook in verzorgingshuis of ZorgThuis Drachten waar het restaurant zich op de 13e verdieping bevindt en een prachtig uitzicht biedt op de omgeving. In het restaurant worden ontbijt, lunch en diner geserveerd. Ook familieleden en uw overige gasten zijn daar vanzelfsprekend van harte welkom. Vers fruit is de hele dag verkrijgbaar, evenals koffie en thee.

Ruime appartementen met aparte slaapkamer 
Prachtig uitzicht
Wonen met 24-uurs zorg
Gevarieerd activiteitenaanbod
Ontzorgd worden

De appartementen in verzorgingshuis Drachten –  of ZorgThuis Drachten

De ruime zorgappartementen zijn verdeeld over de 9e, 10e, 11e en 12e verdieping en hebben een oppervlakte van circa 65m2 en een prachtig uitzicht. Ieder appartement bestaat uit een grote woonkamer, een slaapkamer, een kitchenette en een eigen comfortabele badkamer met douche en toilet en zorgmeubilair. Het appartement kunt u geheel naar eigen smaak inrichten. De appartementen zijn ook geschikt voor echtparen. Ook wanneer een van u hulpbehoevend is en de ander niet, kunt u samen blijven wonen.
Uw medebewoners ontmoet u in de gemeenschappelijke ruimten zoals de huiskamer en het restaurant op de 13e verdieping waar u kunt genieten met elkaar maar ook zelf de rust van uw appartement kunt opzoeken.

Activiteiten in verzorgingshuis - ZorgThuis Drachten

Wij zien welzijn als het hoogste doel. Uw welzijn is minstens zo belangrijk als een mooie woonomgeving en goede zorg. Uit ervaring weten we welke grote én kleine dingen het leven de moeite waard maken. Een gevarieerd activiteitenaanbod in het verzorgingshuis of ZorgThuis Drachten is daarbij onmisbaar. De aangeboden welzijnsactiviteiten in Drachten zorgen voor structuur, afleiding en gezelligheid. Wij bieden daarbij zowel individuele activiteiten als groepsactiviteiten aan.
U bepaalt uiteraard zelf of u deelneemt aan de welzijnsactiviteiten.


Achter de schermen 

Restaurant met een uniek uitzicht op de 13e etage
Van alle gemakken voorzien
Zorgen voor elkaar
Echte aandacht
Comfortabel en veilig wonen

Echte aandacht, onze zorg in verzorgingshuis – ZorgThuis Drachten!

U kunt bij ons rekenen op kundige en liefdevolle ouderenzorg, uitgevoerd door onze enthousiaste zorgprofessionals. Samen zijn, veiligheid en geborgenheid staan bij ons hoog in het vaandel in dit verzorgingshuis. De geboden ouderenzorg loopt uiteen van verzorging tot intensieve verpleging en behandeling. De zorg in dit verzorgingshuis is altijd nabij, u kunt 24 uur per dag, 7 dagen per week, een beroep doen op onze zorgmedewerkers en u ontvangt een persoonlijk alarmeringssysteem. Zo kunt u oud worden zoals u dat wenst en op een plek waar u zich veilig voelt.

Kunnen wij u helpen?

Heeft u naar aanleiding van het lezen van de informatie op onze website nog vragen of heeft u behoefte aan een rondleiding of een persoonlijke prijsopgave? Neemt u dan gerust contact met ons op.

Volg ons via

Direct contact met ZorgThuis Drachten

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mis geen enkele update!

Registreer je nu om up-to-date te blijven.

Contact  

Voor vragen neem dan contact op met ons kantoor.
Schorteldoeksesteeg 1, 3732 HS De Bilt
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie Nederland
De Zorg van Toen is gewaardeerd op ZorgkaartNederland.
Copyright Zethoven 2024 gemaakt door CustomerScope
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram