Contact
Contact

Warme zorg vanuit echte aandacht

Oud worden zoals u dat wenst

Binnen de Zorg van Toen bieden wij u aandacht, warmte en de beste persoonlijke zorg. Onze zorgprofessionals zijn gespecialiseerd in uiteenlopende zorgvragen, van fysiotherapie en ergotherapie tot dementie. De zorg is altijd nabij, u kunt 24 uur per dag, 7 dagen per week, een beroep doen op onze zorgmedewerkers en u ontvangt een persoonlijk alarmeringssysteem. U kunt oud worden zoals u dat wenst en op een plek waar u zich veilig en comfortabel voelt. Zo maken wij van ons huis uw thuis.
Tienray_ontzorgd

Waarom de Zorg van Toen?

Wonen op Zorglandgoed Donderen

Uw zorgplan op maat

In uw zorgplan worden bij de start van onze zorg- en dienstverlening de afspraken over de uitvoering van de zorg- en dienstverlening en de uitkomsten van de zorgplanbespreking schriftelijk vastgelegd. Het zorgplan wordt regelmatig met u geëvalueerd en aangepast, zo is uw zorgplan op maat en altijd actueel. Als bewoner krijgt u een eerstverantwoordelijke verzorgende (EVV’er) toegewezen. Deze betrokken medewerker is het vaste aanspreekpunt voor u en uw familie. 
Aanmelden

Uw welzijn staat centraal

Wij zien welzijn als het hoogste doel. Een aantrekkelijke woonomgeving en liefdevolle zorg en aandacht zijn belangrijk maar uw welzijn is minstens zo belangrijk. De welzijnsactiviteiten die wij aanbieden op onze locaties zorgen niet alleen voor gezelligheid en saamhorigheid maar ook voor structuur en ontspanning. Doe-activiteiten van bewegen tot appeltaart bakken en ook spelactiviteiten zoals kaarten, bingo en gezelschapsspelletjes staan regelmatig op het programma. In een kleine en vertrouwde groep onderneemt u samen activiteiten, passend bij uw behoefte en die van de groep en u bepaalt uiteraard zelf of u deelneemt aan de welzijnsactiviteiten.

Aanmelden
Tienray_spelletjes_welzijn
trots op alle partners

Onze keuken

Onze zorglocaties beschikken over een eigen keuken waar vers gekookt wordt. Daar zijn we bijzonder trots op! Onze koks koken met liefde voor het vak vers, gezond en smaakvol en stellen ieder seizoen nieuwe menu’s samen waarbij thema’s zorgen voor voldoende afwisseling. In het restaurant worden ontbijt, lunch en diner geserveerd. Ook familieleden en overige gasten van onze bewoners zijn daar vanzelfsprekend van harte welkom. Vers fruit is de hele dag verkrijgbaar, evenals koffie, thee. 
Aanmelden

Ouderenzorg op maat

“Samen zijn”

Samen zijn
Een luisterend oor
Verse en gezonde maaltijden
De zorg nabij
Inspirerende activiteiten
Uw zorg op maat
pgb en respijtzorg

Onze 7 beloften

Een warm en gastvrij thuis
Iedereen is welkom bij ons
Aandacht voor uw welzijn
Aandacht voor uw maaltijden
De zorg wordt afgestemd op uw mogelijkheden
Professionele medewerkers die tijd en aandacht hebben
U heeft zelf de regie

Download onze checklist ter oriëntatie op een verhuizing 

Voorbereiding en oriëntatie op opname

Je voorbereiden op opname van je naaste.

Het antwoord op die vraag is voor iedereen anders, want geen situatie is hetzelfde. Het is in elk geval verstandig om u tijdig voor te bereiden op het moment dat verhuizen nodig wordt, zodat u zich er niet door laat overvallen. Lees er alles over in ons gratis e-boekje en checklist.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mis geen enkele update!

Registreer je nu om up-to-date te blijven.

Contact  

Voor vragen neem dan contact op met ons kantoor.
Schorteldoeksesteeg 1, 3732 HS De Bilt
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie Nederland
De Zorg van Toen is gewaardeerd op ZorgkaartNederland.
Copyright Zethoven 2024 gemaakt door CustomerScope
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram