Contact
Contact

Tijdelijke zorg

Tijdelijke zorg

In de verschillende locaties van de Zorg van Toen bieden wij u ook tijdelijke ‘zorg zoals het moet’, wat betekent: zorg met aandacht, warmte en vanuit passie.
Vanuit onze mooie en sfeervolle woonomgevingen bieden wij u een tijdelijk verblijf met hoogwaardige zorg en service. Alle locaties zijn voorzien van meerdere ingerichte zorghotelkamers voor herstelzorg, voor alle vormen van eerstelijns verblijf en voor overbruggingszorg en respijtzorg.

Drachten_wonen

Tijdelijke zorg bij de Zorg van Toen

Meerdere locaties in Nederland
Moderne zorgvoorzieningen
Wonen met 24-uurs zorg
Gevarieerd activiteitenaanbod
Dagbesteding
Wonen als thuis
Sfeervol ingericht
Ontzorgd worden

Meld u aan en plan een bezichtiging

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

SERVICE IN HET ZORGHOTEL

De Zorg van Toen staat voor hoogwaardige service met professionele zorg. De kamers zijn gestileerd en luxe ingericht en van alle gemakken voorzien. Denk hierbij aan TV, persoonlijke Wifi, telefoon, een kluisje, een föhn en persoonsalarmering voor uw veiligheid. Elke kamer is voorzien van een ziekenhuisbed en eigen aangepast sanitair. Het verblijf in een kamer is goed te vergelijken met een verblijf in een hotelkamer, maar dan met extra’s. Want, u krijgt de zorg en ondersteuning die u nodig heeft. Het zorgteam, de fysiotherapeut en de huisarts staan elke dag weer voor u klaar.

Veilig, in alle rust en met de professionele zorgverlening in de buurt herstellen, is een geruststelling. Sommige van onze gasten blijven zelfs langer, omdat ze genieten en weer tot rust komen. Op onze locaties kunt u herstellen na een ziekenhuisopname, even bijkomen van een moeilijke thuissituatie of logeren als een soort van vakantie om bijvoorbeeld uw mantelzorgers ontlasten. Ons professioneel zorgteam staat 24 uren per dag voor u klaar.

Het is in de huiskamer, het restaurant, de bistro of de (binnen)tuin – met of zonder uw bezoek – heerlijk ontbijten, lunchen en dineren. Wanneer u met uw bezoek wil eten, dan is het verstandig om vooraf te reserveren. Eet u liever op uw kamer, dan regelen wij dit met roomservice.
Tijdelijke zorg download brochure

KOSTEN EN FINANCIERING

Het verblijf in ons zorghotel is op basis van volpension. De kosten voor het verblijf en de zorg zijn gescheiden. De Zorg van Toen biedt uw verblijf vanaf € 110,-- per nacht, deze verblijfkosten betaalt u zelf. De aanvullende zorgkosten (gebaseerd op een zorgindicatie) wordt doorgaans volledig vergoed via uw zorgverzekeraar.

In ons zorghotel kunt u verblijven voor bijvoorbeeld herstelzorg, overbruggingszorg of respijtzorg. De verblijfskosten bestaan uit kosten voor de hotelkamer, de maaltijden en alle service.

Eerstelijns verblijf

Indien uw behandelend specialist of huisarts tijdelijk verblijf met zorg noodzakelijk acht dan wordt er een indicatie voor Eerstelijns Verblijf (ELV) afgegeven. Er zijn drie varianten ELV afhankelijk van de zorgvraag:

  1. laag complex
  2. hoog complex
  3. palliatief terminale zorg.

Hieraan zijn verschillende kosten en vergoedingen verbonden, waarbij geldt:

  • Uw zorgverzekeraar heeft een overeenkomst met de Zorg van Toen. In dit geval worden alle zorgkosten vergoed. Daarnaast wordt een bedrag per dag in mindering gebracht op de verblijfskosten. U leest dit in uw polisvoorwaarden
  • Uw zorgverzekeraar heeft geen overeenkomst met de Zorg van Toen, maar u heeft een restitutiepolis. In dit geval worden alle zorgkosten vergoed. Houdt er wel rekening mee dat u de facturen van de zorg eerst zelf dient te betalen en daarna declareert bij uw zorgverzekeraar. Daarnaast wordt een bedrag per dag in mindering gebracht op de verblijfskosten. U leest dit in uw polisvoorwaarden
  • Uw zorgverzekeraar geen overeenkomst met de Zorg van Toen en u heeft een zorg-in-natura polis. In dit geval moet u toestemming vragen bij uw zorgverzekeraar om voor vergoeding in aanmerking te komen. Na toestemming worden de zorgkosten deels of volledig vergoed. Dit hangt af van uw zorgverzekering. Houdt u er wel rekening mee dat u de facturen van de zorg eerst zelf dient te betalen en daarna declareert bij uw zorgverzekeraar. Krijgt u geen toestemming, dan betaalt u de kosten van verblijf en zorg zelf.

Verblijf met indicatie wijkverpleging

U heeft een indicatie voor thuiszorg maar kan niet thuis zijn om te herstellen. In dit geval kunt u ook bij ons terecht. Wij stemmen de zorg af met uw thuiszorgaanbieder. De kosten voor het verblijf en de zorg zijn gescheiden. De verblijfkosten op basis van volpension betaalt u zelf. De zorg wordt doorgaans volledig vergoed via uw zorgverzekeraar. Bij sommige verzekeraars ontvangt u uit een aanvullende polis, een gedeeltelijke vergoeding voor het verblijf.

Overbruggingszorg

Wilt u tijdelijk bij ons verblijven terwijl u wacht op een plek een in verpleeghuis, dan kan dat. De verblijfskosten hangen af van verschillende factoren zoals de gewenste verblijfsduur en de zorgvraag. De mogelijkheden nemen we graag met u door.

Respijtzorg/ logeeropvang

Wilt u voor een korte tijd bij ons verblijven om uw mantelzorger te ontlasten dan bent u van harte welkom. De verblijfskosten hangen af van verschillende factoren zoals de gewenste verblijfsduur en uw zorgvraag. De mogelijkheden nemen we graag met u door.

Meld u aan voor een van onze locaties

Wij ontzorgen de mantelzorger

Mantelzorg geven aan een geliefd persoon met dementie is heel erg zwaar. Zorgende partners, zoons en dochters krijgen heel veel voor hun kiezen. Er komt een moment dat de zorg, praktisch én emotioneel, simpelweg te zwaar wordt en dat vader, moeder of geliefde niet langer thuis kan blijven wonen. Wij nemen dat van u over, zodat er voor u, als mantelzorger, meer tijd en ruimte komt voor plezierige en waardevolle momenten.

Als thuis wonen niet meer gaat, brengt dat bovendien een enorme berg papierwerk met zich mee. Het regelen van de bewindvoering, wettelijke vertegenwoordiging en zaakwaarneming. Voor iemand die vroeger voor jou zorgde, met wie je een sterke of juist een minder goede band hebt. Ook dat nemen wij u uit handen. 

Meld u aan voor een van onze locaties
Tienray_kosten

Mis geen enkele update!

Registreer je nu om up-to-date te blijven.

Contact  

Voor vragen neem dan contact op met ons kantoor.
Schorteldoeksesteeg 1, 3732 HS De Bilt
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie Nederland
De Zorg van Toen is gewaardeerd op ZorgkaartNederland.
Copyright Zethoven 2024 gemaakt door CustomerScope
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram