Contact
Contact

Zorghotel met persoonlijke benadering in Oss

Residentie de Weverij, Oss

Introductie
Wonen
Kosten
Contact
Vacatures

Zorghotel met persoonlijke benadering in Oss

Bent u herstellende van een operatie of staat u op de wachtlijst om te verhuizen naar een zorgwoning? Bij De Zorg van Toen faciliteren wij uw tijdelijke overbruggingsperiode waarin u in een sfeervolle, vriendelijke en bovenal gezellige omgeving zorgeloos kunt herstellen of wachten totdat u weer terugkeert naar uw eigen woning of naar een zorgwoning verhuist.

Wat is een zorghotel?

Een zorghotel is vaak onderdeel van een zorgcomplex, zoals Residentie De Weverij in het plaatsje Oss, Noord-Brabant. U kunt tijdelijk een comfortabele en veilige hotelkamer betrekken totdat u weer voldoende genezen bent om terug te keren naar uw eigen woning. Ook wanneer u wacht op de beschikbaarheid van een zorgwoning of een appartement in een serviceflat, kunt u van het zorghotel gebruikmaken.

Hoe wij tijdelijke gasten faciliteren

Ons team van verzorgers staat voor u klaar. Evenals medici en fysiotherapeuten, die u helpen bij uw herstel. U kunt rekenen op 24 uur per dag en 7 dagen in de week zorg terwijl u ook kunt deelnemen aan groepsactiviteiten om uw welzijn te bevorderen. Daarnaast kunt u gebruikmaken van alle faciliteiten, zoals de openbare ruimtes en het restaurant waar u kunt genieten van een overheerlijk ontbijt, lunch of diner en in gesprek kunt gaan met andere bewoners van het zorgcomplex.

Uw welzijn staat voorop

Uw welzijn staat voorop en wij vinden het belangrijk dat u gezond en wel terugkeert naar uw woning of naar een zorgwoning verhuist. In de overbruggingsfase proberen wij u niet alleen goed te begeleiden, maar ook om in al uw behoeftes te voorzien. Hetzij hulp bij het aankleden, douchen en eten of een luisterend oor als u zich zorgen maakt. Wij staan voor u klaar! Daarnaast kunt u vrijblijvend deelnemen aan groepsactiviteiten. Mocht u daar niet toe in staat faciliteren wij graag individuele activiteiten om een gezellige dag te ervaren.

Oss

Locatie in Oss

Het zorghotel ligt gelegen in de plaats Oss in de provincie Noord-Brabant. Op de plek waar ooit de oude tapijtfabriek stond. Het terrein werd vanaf 1992 her ontwikkeld. Enkele karakteristieke elementen bleven als industrieel monument bestaan: Het hoofdgebouw, waar Hotel De Weverij en het Spahuys in zijn gevestigd, en een gevel met karakteristieke sheddaken.

Residentie de weverij in Oss gebouw

Hotelkamers

De hotelkamers zijn van alle gemakken voorzien en uiteraard staat uw privacy bij ons hoog in het vaandel. Voor u een prettig idee dat u nagenoeg zelfstandig in ons zorghotel verblijft, maar op hulp kan rekenen als u dat nodig heeft. Terwijl het prettig is dat u niet eenzaam hoeft te zijn. In de openbare ruimtes kunt u zowel de vaste als tijdelijke bewoners ontmoeten. De koffie staat altijd klaar en in een sfeervolle setting vergeet u even dat u herstellende bent.

Persoonlijke benadering

Er is altijd een team op locatie aanwezig om de bewoners te voorzien in de zorg die zij nodig hebben. Hetzij lichte hulp met betrekking tot douchen, aankleden, eten en naar bed gaan tot aan intensieve zorg voor bewoners die hulpbehoevend zijn. U kunt te allen tijde aanspraak maken op de zorg terwijl er ook een praktijk voor fysiotherapie in het complex aanwezig is. Die u kan ondersteunen tijdens uw revalidatie indien dat nodig is.

Voor wie is een zorghotel?

Een zorghotel is voor senioren die bijvoorbeeld op een wachtlijst staan om te kunnen verhuizen naar een zorgwoning, maar niet langer meer in staat zijn om zelfstandig te wonen. Ook bij de afwezigheid van een mantelzorger kan een tijdelijk verblijf in een zorghotel uitkomst bieden. Daarnaast kunt u in het zorghotel revalideren na een zware operatie en wordt u ook in de gaten gehouden. Dat geeft wellicht meer rust als u zich zorgen maakt over het revalidatieproces.

Comfortabel en liefdevol wonen in zorghotel Residentie de Weverij in Oss

Dames met de krant

Voordeel 1

De Zorg van Toen wil met de Residentie De Weverij hoogwaardige zorg en services aanbieden passend in een omgeving waar u graag wilt wonen. Bij een goed leven hoort ook lekker eten. Pure materialen, aardse en sobere kleuren, zorgen voor rust en ritme in restaurant Cordial waar u als bewoner niet alleen kunt genieten van een ontbijt, lunch en diner maar ook van een hapje en een drankje eventueel in combinatie met een activiteit. Waar mogelijk worden eerlijke streekproducten uit Noord-Brabant gebruikt. Zo maken we de beleving compleet. 

Aanmelden

Voordeel 2

De 48 comfortabele woon-zorg studio’s bevinden zich in de toren. Iedere studio bestaat uit een woonslaapkamer en een eigen comfortabele badkamer met douche en toilet. De studio’s zijn al sfeervol en volledig ingericht maar u kunt ook uw eigen meubels meebrengen. Op de bovenste verdieping bevinden zich 3 appartementen voor echtparen en deze zijn uitgerust met een aparte slaapkamer. Ook wanneer een van u hulpbehoevend is en de ander niet, kunt u samen blijven wonen.


Aanmelden

Voordeel 3

Wij zien welzijn als het hoogste doel. Een aantrekkelijke woonomgeving en liefdevolle zorg en aandacht zijn belangrijk maar uw welzijn is minstens zo belangrijk.  De welzijnsactiviteiten die wij aanbieden op onze locaties zorgen niet alleen voor gezelligheid en saamhorigheid maar ook voor structuur en ontspanning. Doe-activiteiten van bewegen tot appeltaart bakken en ook spelactiviteiten zoals kaarten, bingo en gezelschapsspelletjes staan regelmatig op het programma. In een kleine en vertrouwde groep onderneemt u samen activiteiten, passend bij uw behoefte en die van de groep en u bepaalt uiteraard zelf of u deelneemt aan de welzijnsactiviteiten.

Aanmelden
Wonen met 24-uurs zorg
Gevarieerd activiteitenaanbod
Comfortabel en veilig wonen
Sfeervol restaurant met Brabantse invloeden
Ontzorgd worden
Buiten in de tuin

Wonen met zorg in Oss

Bij Residentie de Weverij kunt u rekenen op professionele ouderenzorg. Samen met u en uw dierbaren stellen wij een persoonlijk zorgarrangement voor u op. De geboden zorg varieert van lichte verzorging tot intensieve verpleging voor mensen met zowel een cognitieve als lichamelijke zorgvraag. Samen zijn, veiligheid en geborgenheid staan bij ons hoog in het vaandel. De zorg is altijd nabij, u kunt 24 uur per dag, 7 dagen per week, een beroep doen op onze zorgmedewerkers en u ontvangt een persoonlijk alarmeringssysteem. Zo kunt u oud worden zoals u dat wenst en op een plek waar u zich veilig voelt.

Uw medebewoners ontmoet u in de gemeenschappelijke ruimten zoals de huiskamer, de sfeervolle tuin en het restaurant. U kunt hier genieten met elkaar maar ook zelf de rust van uw woonruimte opzoeken.

Ook familieleden en uw overige gasten zijn vanzelfsprekend van harte welkom.


Maak kennis met onze
locatiemanager Richard Koks!

Richard is 51 en start binnenkort als locatiemanager van de 2e locatie van de Zorg van Toen in Oss.

Lees verder over Richard Koks.

Achter de schermen 

Van alle gemakken voorzien
Zorgen voor elkaar
Echte aandacht
Comfortabel en veilig wonen

Kosten

Bij Residentie de Weverij bieden wij 24 uur per dag en 7 dagen per week zorg met aandacht, deze zorg leveren wij vanuit extramurale zorg. De financiering van de zorg komt volledig uit een Volledig Pakket Thuis waarbij we 3 stromen onderscheiden

1) Huur, u betaalt een vaste huurprijs per appartement waarin wij de stroom, gas, water en verzekeringen voor u verzorgen;

2) Services, u betaalt services en daarmee wordt u compleet ontzorgd. Inbegrepen zijn de kosten voor warme en koude dranken, 4x per week een borreltje, was service vanuit onze eigen linnenkamer, onderhoudskosten, schoonmaakkosten, verzekeringen, kleine klusjes in uw appartement en een boodschappenservice. Voor de schoonmaakkosten en de inzet van een huishoudelijke hulp wordt er vanuit de gemeente een eigen bijdrage van 19 euro per maand berekend via het CAK;

3) U ontvangt zorg door middel van een zorgindicatie. Als zorgorganisatie zijn wij WTZI erkend door het Ministerie van VWS. De Zorg van Toen voldoet aan alle eisen en voorwaarden. Wij leveren zorg vanuit de Wet Langdurige Zorg en vanuit de Zorgverzekeringswet ( ZvW). De huishouding leveren wij zoveel mogelijk vanuit de WMO en loopt via de gemeente. Alle zorg is ingekocht op eigen titel. Dit heeft als voordeel dat wij in direct contact staan met de partners die dit aanbieden en daardoor snel kunnen schakelen.

Omdat de overgang voor u al groot genoeg is streven wij ernaar zoveel mogelijk gebruik te maken van uw eigen huisarts. U woont thuis in uw eigen huis waardoor rechtstreeks contact met een huisarts fijn is.

U kunt zich nu inschrijven

Heeft u vragen? Wilt u komen sfeerproeven? Wij leiden u graag rond op deze unieke woonzorglocatie en beantwoorden graag uw vragen. U kunt het nevenstaande contactformulier gebruiken of een mail sturen. Wij nemen binnen 2 dagen contact met u op.

Volg ons via

Direct contact met Residentie de Weverij

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mis geen enkele update!

Registreer je nu om up-to-date te blijven.

Contact  

Voor vragen neem dan contact op met ons kantoor.
Schorteldoeksesteeg 1, 3732 HS De Bilt
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie Nederland
De Zorg van Toen is gewaardeerd op ZorgkaartNederland.
Copyright Zethoven 2024 gemaakt door CustomerScope
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram